Szerintem egy önkormányzati választás végeredményét sokkal nehezebb egyértelműen megítélni mint egy parlamenti választás eredményét. Ha Karácsony megnyeri, de az ország többi részében tarol a fidesz akkor az győzelem vagy vereség? Reagálhat-e erre érdemben az árfolyam?
++++ Csak a Kispest! Anno Forrai Attila es Détári miatt lettem Kispest szurkoló! Nem is ertem akik ellenzékre szavaznak mi van? Vhogy azt erzem h opusotok most fordul es remelem fog azt huzza fel a kisebbeket is!
Én is : Fidesz. De ez leginkább Kispest és az OPUS miatt :) A magas részvételi arány 42,69% ( 17: 30) elég szép adat, főleg úgy, hogy 19:kor zárják az urnákat. és akkor vége. Hasonló magas adat, mint az EU választáskor. A Töredékszavazatok remélem a Fidesznek kedveznek. Hihetetlen volt látni, hogy mennyi ember megy el és szavaz itt Kispesten. Néztem őket, és azt próbáltam kitalálni, hogy vajon kire szavazhatnak , vajon tudják-e mit tett Lackner Csaba mszp-s képviselő ... és vajon milyen eredményt hoz vagy visz ? Ha MSZP lesz itt, illetve Karácsony Gergő nyeri a választást , akkor ez a Fidesz gyűlöletről szólt., és akkor előkészítík Gergő megbuktatását....
NEW OPUS GLOBAL