Én? Senki. Egy gondolkodó ember talán, de ettől függetlenül lehet, hogy tévedek, csak kicsit túl sok itt a véletlen. Én nem adtam egy darabot sem az biztos :D
Kezdem ám azt hinni, hogy itt ebben a papírban egyedül az RSI-t kell nézni. Szerintem a nagyfiúk, brókerek és különböző tűzközeli arcok is csak ezt figyelik. Eddig pangás volt, most pedig pakkátadások. És ha megnézzük ők kb 2015-ben tudták már, hogy 5,5 Forintos papírjaik lesznek. És legutóbb akkor volt ilyen alacsony az RSI. Érdekes módon MANOPI vagy hogy hívják is akkor gondolta, hogy kutyát-macskát-jelzáloghitelt tol bele ebbe a papírba, pedig akkor is mindenki csődöt várt éppen meg kivezetést, meg úgy gondolta, hogy kilopják alóla épp a sámlit is. Ő pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve beletolta mindenét és ezt aztán reklámozta itt elég sokáig, hogy neki 5,5 Forintos papírjai vannak. Főleg, hogy megnézve, hogy a papír történetében tényleg ez az egyedüli indikátor volt mindig megbízható (legalább napos időtávon), megverve még a híreket is, kezdem azt hinni, hogy itt nincsenek véletlenek és nekünk sem a híreket meg egyéb alakzatokat, meg popejt kéne hallgatnunk, hanem egyedül ezt figyelni az árfolyamon való stresszelés helyett és amikor jelez akkor venni
NEW OPUS GLOBAL