Nyilvan környezetszennyező,de előbb utobb atfogjak alakitani ...több ezer ember nem mehet az utcara.Meg az a cél hogy az energia fuggoseg csokkenjen.Ahoz nem gyárbezaras kell hanem bővites
Na az jó hír, hogy kaptál választ. Ha sikerül velük beszélni- esetleg érdemes lenne szerintem rákérdezni arra, hogy szándékozzák-e holdinghoz tartozó cégekről külön kimutatást közölni. mert ebből a jelentésből még a legprofibb szaki sem jön rá, hogy hol csúszott el a korábban JG és más vezetők ( kiadványuk) által elővetített éves 60-70 milliárdos EBIDTA 2019-re Mi a véleményük a féléves jelentésről ( a mínuszos eredményről) A mészáros Kft apportban ha jól értelmezem már a nyereséget is "megvettük" előre részvénnyel..szóval az apportkor meglévő szerződésekkel csak azért dolgozik a holding, hogy ne bukja el az előre "kifizetett" nyereséget...
Ezért írtam, hogy más világ van... Azt nem értem, hogy ha senkinek nem hisztek, akkor miért vagytok itt, de komolyan. Adjátok el, a pénzből vegyetek egy kis lakást AJKAN-n, azt úgy is sokat emlegetitek. A részvénypiacon azért valljuk be, rövid távon vannak logikátlan események, de hosszú távon nincsenek. És elébe megyek, az elmúlt 1 év rövid táv... De azt ti is látjátok, hogy ez irányított. Ha irányított akkor miért idegesítitek magatokat. Ha az irányítóba megjön a feladat, akkor az lesz amit akarnak. Amikor belevett ebbe bárki TUDTA, hogy valamennyire politikai papír, tudta, hogy Mészároshoz köthető, tudta, hogy speka, tudta hogy bármi lehet. TUDTÁTOK. De a kapzsiság felülírta. Én nem GYORSAN akarok meggazdagodni, hanem NAGYON. Várok. Jövő héten majd látjuk. Csak akkor legyen annyi, hogy bemondjátok igazgatok volt. Bár amikor azt mondtátok, hogy nem lesz apport - és mégis lett, senki nem mondta, hogy igazuk volt, amikor azt mondtátok nem jön ide a konzum csak beetetés, már itt van, mégsem mondta senki, hogy igazatok volt. A múlt héten még azt mondtátok, hogy nem jön ide semmi, kiviszik a pénzt... pénteken hol voltatok, hogy bocs, tényleg vettek valamit. Nézzük meg 2019 ŐSZÉN az árfolyamot. Még nem értünk az ősz végére (szept 23 a naptári ősz kezdete)
Pl most olvassa igy valasztasok elott egy ott dolgozo mit gondolhat most..sza..meszaros sza ...fidesz...mi lesz most velem...szoval a valasztasok elott igy erdekes hir🤔
NEW OPUS GLOBAL