Kostolany nagybátyja is spekuláns és megrögzött agglegény volt, a következőt állította: a vagyont 3 különböző módon lehet elveszíteni: leggyorsabban ruletten, legkellemesebben nőkkel, legostobább módon a tőzsdén. Nagy igasság. Nyugalom lesz itt még boldogság:)
A közgyűlésre... sem húzzák fel az árfolyamot, ezek annyira biztosak abban, hogy mindent jól csinálnak, nem kell félni senkitől, nem számít a befektetői hangulat. Voltam az est közgyűlésen, próbálta Dióslaki szorongatni a vezetőség tökeit, itt vajon mit fog csinálni a befektetők érdekében? Visz magával még egy embert? Lesz vajon nála hazugságvizsgáló? Mert akkor nincs olyan méretű monitor, amire kiférne az eredmény, vagy nem rázkódna szét a poligráf. Kicsit sajnálom, hogy nincsenek mondjuk kolumbiai befektetők a cégben. Még nem döntöttem el, hogy ott szétbasszam e az agyam a kgy-n. Vagy maradjak nyugton itthon.....
De szeintem meg szó nélkül fog magának az opus global jövőre osztalékot fizetni,úgy mint tette 2019 februárjában amikor a Mátrai Erőműnél 11,2 milliárd osztalékot szavazott meg a cég közgyűlése.Az árfolyam meg azóta folyamatosan csak konszolidálodik .Úgy hogy nekik hepi van ezerrel .Én is lehet elmegyek,de nem mondom meg,hogy ott hogyan cselekszem.....
NEW OPUS GLOBAL