jajjj... hát emlékszem: opus 1.000, konzum 10.000... és osztalék... és sétamosoly... és mindenki jól fog járni... túl régóta látjuk-halljuk-érezzük ezt itt jópáran... de mondom: legyen igazatok. legyen annyi. úgy baszom ki azonnal, hogy felé se nézek többet a bétnek.
itt mindig megy a tömés. már csak a dildó mérete a kérdés. még sem mindegy, hogy (1)19 vagy (1)24-25. de KicsiRicsinek legyen igaza és most az egyszer azok álljanak a jó oldalon akik itt belevettek.
baszki, egy olyan részvénynél, mint ez a hulladék, amibe a fél ország évek óta komoly lóvékkal be van ragadva, (részben a felduma, részben a mesterséges hype miatt) ne dobálózzatok már 800 százalékos emelkedéssel, ha emelkedik 10 forintot. persze, mindenki örülne, ha végre menne felfelé. és akkor, mikor az a terv, menni is fog. és nem a beragadtak járnak jól, hanem aki aljon vesz.. mikor szólnak.. de persze ilyen még sosem volt... fikció, mint minden :D
Értem egy felpattanásra (ami egyébként előre látható volt) élvezkedsz, és keresed a gyógyszered. Azért, ha ekkora mágus vagy akkor vezesd már le nekem azt a hozamot (20%) mert nekem eddig nem jött ki a matek :-D
NEW OPUS GLOBAL