Itt a középosztály alsó rétegét minősíted Orbán-fannak, akiknek több milliós realizálatlan veszteségeiket nincs más reményük mérsékelni, csakis Viktor. A helyükben én sem bíznék másban, Lőrinc sármja és zsenije egyedül csak Andikánál játszik.
BTK-s ügy? Az, hogy nem a cég kreatívjait szajkózza, akik szépen csomagolva próbálják meg eladni a jelentésbe beírt könyvvizsgálói mínuszokat? Értem én persze, hogy a kitartott index.hu Lőrinccel készült interjúja a megfelelő minta. De az legfeljebb az orosz viszonyokért rajongóknál lehet bejövős elvárás, nem egy EU-s tagországban. Ráadásul nehogy már az adózás okán legyen veszteséges a cég, ahonnan egyedül a főrészvényes tudott osztalékot kivenni. És nem szégyellte, szerintem fel se igazán fogta. (Ahogy Viktor sem, hogy a fizuemelése most nem különösebben időszerű.)
"piaci kapitalizáció"? Általában van az az árszint, ahol egy önszabályozó piac profi szereplői (pl. a befektetési magántőke alapok, vagy maga a cég) elkezdik vásárolni az adott részvényt. Ott, ahol a dologtól számok, vagy más tényezők alapján már profitot remélnek. Azt mondják, hogy van ilyen a piacilag szabályozott kapitalizmusban.
KB.3-4 hete írtam itt, hogy 170 alá befog nézni ez a "csoda"! Aztán a notórius down nyomogatók rögtön megjelentek mint valami Pavlovi reflex jött volna elő belőlük. Vagy nem értik ennek a "csodának" a lényegét vagy csak notóriusan fanok.
Ha megnézed, 2018-ban a vásárhely szakadás után volt egy euforikus szakasz, + a 2/3-ad, aztán pár napra rá elkezdett megindulni lefele 600-500-400-300-200-aztán vissza 300-200- 4 éven keresztül esett. Most hiába nagyobb a cég, hiába nőtt hatalmasra, szerintem a mostani Q1 magasabb mint akkor az éves árbevétel, hiába árazódott ki minden a részvényből, nem làtom jelét a fordulásnak. . Az hogy az idei vélhetőleg 400Mrd-os árbevétel párosul egy 120-130Mrd-os piaci kapitalizációval az a vicc kategória. Mindenki röhög lassan ezen a papíron… több szabad pénzeszköz van lassan a cégben mint amennyi a piaci kapitalizáció…
Tényleg kíváncsi vagyok , hogy mire gondoltál , mivel én most nem tudok elképzelni ilyen felhajtóerőt . Kérlek, ha megtisztelnél a válasszal ! Előre is köszönöm !
Milyen KÉCCÁZ, oki? A napos bolli közép fölé nem sikerült zárnia egyszer sem Április 13. óta ... Nem kell ide sok, hogy sikerüljön belátni, ez klasszikus eső trendben van. Mi vagy ki fordítaná meg ezt a FOSH trendet?
NEW OPUS GLOBAL