Továbbra is kizártnak tartom, hogy rossz legyen a jelentés, minden stratégiai iparág jól muzsikált szerintem.. De, hogy mi a f*szom ez az árfolyam arról fogalmam sincs...…..
386, aki szerint ez a mozgás (ma is) indokolt és "belefér" jelentés napján+bennfentes infók tömkelegének birtokában, az tegye fel a kezét :DD az enyém fent van, de a sell gombon :D
Látom vannak igencsak elrugaszkodott várakozások az árfolyammal a kapcsolatban. de gondolom nagyon vicces kedvében van pár illető, nincs is ezzel baj csak maradjunk a realitás talaján azért 😉 Jelentés ide vagy oda ezt a nyavalyás 400 at sem képes hetek óta áttörni ,én személy szerint örülnék egy stabil év végi 500 árfolyamnak!! Tudjuk a jelentés olyan lesz amilyennek kedvük szerint kozmetikázzák.
50 milla forgalommal máshol lemulatnak mindenkit, egy olyan papírnál, ami jelentésre és történelmi sztori kibontakozására vár, úgy, hogy ma már lépni kell, aki meg tud valamit, ami ++, az venné bőszen.. Oszt' csak üldözés mániám legyen és eztán jön a robi :D
Azt tudom, hogy "sinen van az ügy", csak ugyebár itt mindenki gondolom várja a csodát, hogy III. negyedévben (azaz legkésőbb ma) bejelentik, hogy ránk szakadt az univerzum beszerzése. Tudniillik nem mindegy az áfolyam szempontjából, hogy ma bejön ez a hír, vagy betesszük a Paks 2 történet mellé. De ezt úgyis mindenki tudja...a kérdés viszont arra vonatkozott, hogy BÉT közleményben (ergo Dakó úrtól számonkérhető módón) nyilatkoztat-e erről a határidőről.
"E) Opus Kitört a június óta tartó csökkenő trend alól az Opus, így izgalmas technikai kép alakult ki az este érkező féléves jelentés előtt. A további jelentős emelkedéshez azonban az 50 napos mozgóátlagot és a 400 forintos ellenállást is át kellene törni, amely egy jó jelentés után akár össze is jöhet. Ezt követően 430 forint körül a 200 napos mozgóátlag lehet a következő célpont. Lefelé a 375 forintos támaszra érdemes figyelni lefordulás esetén. Az Appeninnben lévő 18,7 százalékos részesedésének eladását tervezi az Opus a múlt heti bejelentése szerint. Az értékesítéssel a cég az Appeninn feletti közvetlen irányítást is megszüntetné, az eladásból származó bevételt pedig a jövőbeli akvizíciókhoz használnák fel." OFF: Semmi extra, semmi új infó
Opus vezetőség részéről volt nyilatkozat a Bp-Belgrád vasútépítés III. negyedéves hatályba lépéséről vagy ezt (sem) lehet számonkérni rajtuk? Én csak a sajtóban megjelet újságírói cikket találtam, BÉT közleményt, interjút nem.
NEW OPUS GLOBAL