Kértem a fodrásztól egy Szijjártó Péter friszkót, szerintem jól is áll,talán ilyen jó még nem is volt.Megvolt már az a fránya RÈS,hogy induljunk felfelé.
A múlt héten ráhigítottam volna 210-en, ha kaptam volna.. 212-ig ment le ;) Most veszek ebéd után 220 körül, mert én is úgy gondolom, hogy ennek mennie kell(ene). Vagy majd beragadok azzal is!
Meglepett az árfolyam, mint Makizayt a választási eredmény! ;)
Nem tudok mit eladni mert jelenleg nincs, de várok újra a beszállóra. Az elmúlt heteket szépen kihasználtam, de valószínű (látva az árfolyamot) pár nap múlva ismét veszek ,mert ezek után én sem tudom elképzelni hogy 200 ra menjen újra az árfolyam!!
Azóta meg apasztotta 6 milliárddal. Szegény biztosan magába zuhant, hogy egy óra alatt ennyit veszített a nyereségéből.:) Nem baj, majd kárpótolják, hisz megmondták itt, hogy teljesen oké, ha Orbán a hozzá közelálló bizalmasának zsebébe teszi a száz milliárdokat, nem egy vadidegen, nagyképességű, profi menedzsernek.
te vergődsz a topicokban reggel óta Bár igaz a 258-237 csodás mai eddigi teljesítményt nehéz lehet feldolgozni, hogy megint át lettél pattintva a palánkon, pedig asszonták, innen már 200000 lesz az árfolyama, igaz?
NEW OPUS GLOBAL