És te ennek ennyire örülsz? Paks2-ből már nem lesz semmi. A BuBe hogy áll? Csak mert a vas ára az egekben lesz nem sokára. Csányi nyomul az agrárban, versenytárs. Jászai is amit tud, lenyúl előletek. A pénzügyi bizniszből semmi nem lesz, mert külön bankban egyesült a 3 bank. . Én még emlékszem, amikor 4 éve nyertek, akkor volt csúcson, azóta pedig... Hiába a 2/3. Csak lehúzni fognak titeket megint. De ti tudjátok.
Igen, eddig is mehetett volna - ha a politikai hátszélen múlik.. Én is azt mondom, hogy azért ne nyissunk még pezsgőt! Tartogassátok az 1000-es bulira!
Nekem nem kell színt vallanom, de szerintem felesleges előre túlzottan örömködni, mert egyrészt ha eddig is ők moderálták az árfolyamot, akkor most is meg fogják tenni, mert nem jó üzenet, ha arra lehet irányítani a fókuszt, amivel bírálni lehetett őket. Persze lesz egy kis hurrá optimizmus a következő napokban, de én úgy gondolom, hogy jövő ilyenkorra max. a 300 - 400 -as tartomány lesz a valóság, főként, hogy az éves jelentésekben nem hinném, hogy hirtelen mondjuk egy 50 milliárdos EBITDA-val találkozunk és ezen kívül egész Európa gazdasága recsegni fog, főként az energetikai okok miatt. A BUBE kapcsán a következő időszakban fog aktivizálódni folyamatosan a fennmaradt ÉCS is. Ettől függetlenül lehet továbbépítkezni megfontoltan és szép fokozatosan emelni a téteket, de ez már nemcsak rajtunk fog múlni, hanem a külvilági folyamatokon is.
Ott is hogy várják Orbán bukását.. Közben csak simán irigyek, hogy sehol nincs hozzá képest a támogatásuk ;) Viszont remélem kicsit Viktorunk visszavesz az arcából, és tényleg valamiféle kompromisszumokat keres-talál.
NEW OPUS GLOBAL