"A társaságnak változatlanul stratégiai célja, hogy vonzó célpontként
jelenjen meg az intézményi nagybefektetők és a konzervatív politikát
folytató pénzügyi alapok előtt is. Dzsubák Attila Zsolt szakmai tapasztalata garanciát jelent a befektetői fókuszú irányításra." Egy ilyen tehetséget aki kifejezetten a mi érdekeinket tartja a legfontosabbnak és ezt az elmúlt 1,5 évben meg is mutatta...hát én átgondolnám, hogy mi legyen vele...
Jó reggelt! Én azt gondolom, nem az a kérdés, hogy ki a cég elnöke, mert el nem tudom képzelni, hogy Beatrix egyetlen döntést is meghozott itt, azon kívül, hogy szalámis vagy sonkás szendvics legyen a vezetőségi értekezleten. A szemléletmódnak kellene változni, ha hoznak egy valódi top vezetőt, akkor azt hagyják is dolgozni a cég érdekében, mert addig, amíg csak egy báb, addig itt semmi sem fog változni...
Ja , értem... mire gondolsz. Említettem neki, hogy ez durva volt, és ízléstelen... De a többit nem írom most le... történelem, és mitsem változtat ez az árfolyamon. Ha beszéltél annó a Dakóval és a Focistával, akkor nemhiszem hogy azt gondolod, hogy ugyanaz a kettő....
Nos nem tudom milyen kábításra gondolsz, de az Értékpapírtörvény a fejében van. A CIg Biztosítóval kapcsolatban amit elmondott az visszaköszönt az OPUS beszámolójában, és még sorolhatnám. A kábító JG.
A Focistának menni kell kifelé, az árfolyamnak meg felfelé. :) Piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra. Az OPUS nem mehet ellentétesen ???? :)
NEW OPUS GLOBAL