Ne haragudj Te miről beszélsz? TOP50 (mc alapján) coin közül 46 piros jelenleg. Volt a héten két jó nap, de átlag -40% a 2021-es ath-hoz képest a koinok eredménye. Teljesen félrevezető amiket írsz itt.
Úgy néz ki, hogy a fórum népe kamuzott amikor Trixi hozzáértését bírálta..most , hogy elmegy bepánikolt a piac és öntik lefelé..már 1 ft-ot esett tegnapról :)
Ezért mondom, hogy az alap- a bent lévő cégek és a sok szabad pénzeszköz egy jó alap- ha hiteles vezető és teljes vezetőség venné át akkor ebből lehetne simán "várat" építeni.
Nagyon sokan gondolták az elmúlt négy évben hogy ez egy jó befektetés magyar giga holding rengeteg beruházás rengeteg pénz rengeteg pozitív kommunikáció rengeteg mézesmadzag én az gondolom hogy kibaszottul át kúrták az agyunkat és ezek hazudtak reggel délben este és szerintem még éjszaka is Szerintem Mészáros kérte meg a lányát hogy mondjon le a vezetői posztról mert a volt felesége szólt hogy a kisbefektetők miatt csuklik reggel délben este és szerintem éjszaka is
Én komolyan is gondolom, hogy nem kis lehetőség az opus..nem is rossz ami belekerült a holdingba. Lóvé is van. Csak nem kellene trükkökkel elrejteni - hanem egy tényleg transzparens befektető barát vezetés 1 éven belül akkor is duplázhatná a részvény árat ha a cég maga hozzá sem nyúl.. Például az apportok értéke- eladások miért és hogyan érték meg, mik a jövőbeli konkrét célok, illetve a cégvezetés- igazgatóság- fb ha hisz is a cégben ahogy ezt kommunikálják ezt mutassák meg részvény vásárlásokkal..( ami nekik is jó befektetés lenne és a többi bentlévőknek is jó lenne)
Kimenekítették Bea kapitányt a süllyedő Opus hajóról. "ÉRTÉKTEREMTÉS MINDENEK FELETT! EZ A MI SZENVEDÉLYÜNK” Árfolyamon látszik mennyire sikerült értéket teremteni.
NEW OPUS GLOBAL