Egyértelműen túlárazott volt az árfolyam , a csordaszellem vitte fel , nem akart senki kimaradni a jóból .Utána jött a kijózanodás . Jelenleg már valóban többet ér a részvény , de a negatív tapasztalat után mindenki bizalmatlan. A második részére a kérdésednek azt válaszolnám , hogy az építőipari részlegen kívül politikától függetlenül is megélnek ,bár ott is vannak lehetőségek bőven.
Csak még két kérdést had tegyek fel: ha politikától függetlenül is tudna működni Opus, akkor hogy lehet, hogy választások óta töredékére csökkent az árfolyam? És mi lesz, ha az eddig folyamatosan csepegő megbízások elakadnak, és csak a politikától független "lehetőségek" maradnak?
Olyan akció vannak ,melyek politikától függetlenül is jól teljesítenek. Ha az előválasztást nézzük ,. az ellenzék két oldala egymásnak is ellenzéke.Elég siralmas , amit művelnek
Én nem személyeskedtem , csak általánosságban írtam a részvényt becsmérlőkről. Engem, mint befektetés érdekel a részvény , a politikát mellőzöm , az nem szempont.
238-ig ~140k támaszt. Ez jó. Szerinted készenlétben vannak sokan. Ez jó. Remélem, tényleg veszed, nem csak kamuzol, mert az főleg jó nekünk. . Csak azt nem értem, ha itt mindenki úgy tudja, hogy ez el fog szállni, akkor ez a 140k miért nem piacin veszi meg. Elindítva ezzel az emelkedést. Hiszen ha 250-ért veszi, akkor is jól fog járni. Látod, ez az, ami nekem fura. . r.245
NEW OPUS GLOBAL