Elfedjenek egy NyRt.-vel(Nyilvánosan működő részvénytársaság), ami már kb.1 éve negyedévente jelent(addig csak félévente) ? Valszeg egy kft-vel egyszerűbb lenne... Inkább tisztára mossák a mutyis közbeszerzéseken kapott eu-s pénzek egy részét a tőzsdére való szivattyúzásával. Simicska a közgép( ami 2007 óta ZRt.!) hány ezred %-át hozta a tőzsdére...?
Talán, hogy valamit elfedjenek . Ha a fő részvényest nagyon érdekelné az árfolyam, akkor ide hozná a nagy pénzeket szakító cégeit ! Lehet, hogy nekik ez egy kötelező púp a hátukon! De csak találgatok, mert mást nem tehetek, több mint 50%-os bukóval!
Ma megmondta a tutit az ifjú lázadó, nem lehet minden emelkedés beöntését a swinger shortosokra fogni. Szóval nem tudjuk, mi lehet a baj. Az biztos, hogy ennél feljebb kellene lenni, már csak a könyvvizsgáló eredménye alapján is. . Opus a fillérezők terepe lett, és ez ellen nem tett semmit a vezetőség. De akkor miért van még tőzsdén?
Látom megy a vita. Azért ha valaki azt mondja 700 ft-nál 2018 január 01-én, hogy ez a részvény 3 év múlva 300 Ft alatt lesz azt akkor tuti bolondnak nézem. Az idei első félév két nagy akvizíciója nagyobb emelkedést kellene, hogy hozzon az árfolyamban. Ha az sem akkor nem tudom.
Mindenki tudja, hogy nem lesz Fidesz bukta. Átalakították a választást úgy, hogy feléjük lejt a pálya. Az ellenzék legjobb esetben csak a 2/3-ot tudja megakadályozni.
Hú de érzelgősek lettek itt egyesek! Akik 2010-2017 között kicsit se ismerték ki a fideszt(NER) azok mit néztek addig, a cseh 2-t!!!??? Simicska közbeszerzési mutyijaiból mennyi jutott az opi tulajok 99%-nak...kb.0 Ft! Mészáros 2017.03.03-án szállt be hivatalosan az opimusba, aznap 50-en zárt, azóta nem volt 45 Ft alatt. Akik min.ennyin vettek, azok nehogy a fidesz ellen szavazzanak, mert ha a covid miatt lement 129-re, akkor sejthetitek, hogy egy 2022-es fidesz bukta utáni borítás 100 alá fogja lenyomni!!!
45 Ft vettem 2017. 4 évet nem lehet a napizókra fogni. Ne játszd az agyad, ne okoskodj és ne játszd a tőzsdecápát, mert nem vagy az. Egy lúzer reménykedő szerencsétlen vagy a sok közül, akit az idő nem igazolt. Ezek a tények. Vegyél vissza az arcodból, semmi okod nincs rá, hogy magas lóról beszélj.
Öcsém! (Ha már te is ilyen IQ-betyár vagy mint a többi troll) . Látom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, azok alapján, amiket írkálsz. Látszik, hogy épp csak benéztél ide, mert ha évek óta látnád, mi folyik itt, akkor nem kételkednél. Vagy te mivel magyarázod, azt a 23 milliószor látott jelenséget, hogy szegény papper nagy nehezen felvánszorog egy kicsit magasabb szintre, ahol aztán szépen nyakon öntik és lejtőre küldik. Áh, persze, ez tök szabályos. Elnyel mindent az Opus, de folyamatosan csorog lefelé. Persze, ez így van jól. Na jól van, te is a kettesadást nézed. . És! Én még mindig lent vettem, hiába próbálod bemagyaráznia kis b...a fejeddel, úgy hogy szevasz! Ha régebb óta itt lennél, ez is tudnád már, de te nem olvasol, nem látsz, csak nézel ki a fejedből...
NEW OPUS GLOBAL