OTP13 230-0.5%1 109 m Ft MOL2 200-0.4%868 m Ft RICHTER8 150-0.5%408 m Ft 4IG6280.8%44 m Ft MTELEKOM394-1.0%39 m Ft Ez a szarkupac ma is 2% feletti mínuszban és ez az ötödik blue....
Ne nevettess! Ha erre reagálna, azonnal elismermé, hogy köze van hozzá. A tőzsde, ahogy a bíróság, a rendőrség és az összes gazdasági szereplő, független a politikától. :-).
Ártani már nem tudsz a részvénynek, legalább is nagyobbat mint a saját tulajdonosai.. Azt viszont kétlem, hogy Viktor ezt direkt a kezébe fogja kapni, szerintem nem jut el odáig.. De egy próbát megér, ha veszed a fáradságot. Az eredménye kétséges..
Hegyháti Dávid még mindig aktív focista. A Vác csapatában játszik. A kapcsolattartó munka mellett nyugodtan belefér a labdarúgás. Az opus vezetőség dala: https://m.youtube.com/watch?v=oimRW1p7npU
Már meséltem. 20x éve nyaralni mentem egy szigetre. MALÉV, TU-164. Már kimentünk a kifutópályára, és ott vesztegeltünk 20-30 percet, mindenki szentségelt, nem értettük miért. Közben a napon álló repülőben pékséget meghazudtoló hőmérséklet lett, ugye ablakot nem lehet lehúzni ;) Egyszer csak jön az a lépcsős izé, kinyílik az ajtó, felszáll Viktor és a felesége(?). Se bú, se bá, se egy bocsánat, vagy valami f@szom. 1-2 ember elküldte a jó k.an.ába. Én annyit mondtam neki, ha leszállunk kap tőlem egy órát ajándékba. 0, semmi reakció, gubbasztott mint a beteg galamb a kapualjban. Már akkor is egy pökhendi kiafaszomhaénem kis köcsög volt.
Vicces vagy! Mészáros család tulajdona kb 72% Saját részvény, takarék, MKB + baráti kezek kb15%. Marad 13 %. Gondolkozni kéne Neked is.... Aki tönkreteszi az árfolyamot, az nem Soros György, hanem a tulajdonos és a tehetetlen vezetőség.
Ismeri a story-t, épp annyira amennyire érdekli. Meccsen, lelátón már szóba került a hőbörgő vesztesek csoportja. Ennyik vagyunk neki, nem több, max 2 mondat. 😒
Kimonda,hogy a gazdája,a tönkrevője áttételesen.Van az a pénz amivel a Orbánhoz közelállókat hazavágja.Gondolkozni kéne,és nem csak a okostelefonok ballib,hireit lapozgatni./25 minusz/
NEW OPUS GLOBAL