Embereknek van idejük arra hogy viszajárjanak ide kísérteni, miután a saját topikjuk kihalt, a 70ft sem jött be, és nyomják ugyan azt a dumát. Mondjuk gondoltam hogy nem jön ide és mondja azt hogy igazatok volt, lett titász, csak teli szájjal ment a fröcsögés hogy soha nem lesz titász, ébresztő. Azért ez durva hogy milyen emberek vannak nem iii?
A tavaszi belföldi turizmussal csak óvatosan - addig koránt sem leszünk még elegendő mértékben leoltva! A vakcinagyártó kapacitások fényében szvsz úgy év vége tájékán utazgathatunk nyugodtabban, de nem gondtalanul!
Hónap eleje van, nem gáz, ha menstruál! Szóval, ha 2021ben nem döglünk bele valami természeti katasztrófába, illetve nem tesznek el a politikusok mindenkit lábalól, akkor mégis álmodozzunk csak! Először is áprilistól lehet újra belföldi turizmus, remélem nyártól már valami több is, bár szerintem a Hungest elvan a belföldi vendégekből is! Apropó meddig tart a szállodák felújítása, kész lehet idén?! Remélhetőleg Tiszántúlon lehet majd terjeszkedni, Debrecenben is csak történik ezaz a BMW gyár miatt, biztos lehet sok mindent nekik építeni! BUBE, PAKS... Ill, valamikor 3-4éve szerintem cél volt a 1mrd Eur piaci kapitalizáció! Akkor HAJRÁ! irány a 550Ftos részvény, ami azért nem lehetetlen, és akkor hátha lesz valami külföldi piac is. A mostani befektető kisrészvényesek hálásak lesznek, ha kb 600on ki tudnak szállni! Nem lesz 1000es buli, de szerényen koccinthatunk, hogy VÉGE!
Alapoknál is van :D hát az fing mennyiség ember, mennyi 1-2 %? https://hvg.hu/gazdasag/20210106_magyar_multik_kulfoldon A lényeget megtalálod, ja és szívesen. Na jó leléptem további jó álmodozásokat, meg képzelődéseket, függetlenül attól, hogy 3 napja menstruál a részvény.
Fuuu Fáj olvasni amit írsz. Kisbüfik tartják életben? 30% de valósan ami nem holdudvar nagyjából 15% közkéz van a papírban. Alapoknál is van (BR, VANG) . Nyilvàn az a néhány kisbüfi pár 100k darabbal tartja életben a papírt. Ha te mondod
Azt magyarázd már el légyszíves hogy nincs opus rv-ed és nem is tervezel venni akkor minek vagy itt? Mit foglalkozol velünk? És egyáltalán miért pont velünk? Miért nem írogatsz a többi fórumba? Ha van más papírod akkor abba a fórumba irogass. Ahogy az előzőleg a másik topiktars írta nem ez a csúcs papír most de te téged ez miert zavar? Eleg ha minket zavar. Ha ennyire jónak tartod akkor Vegyél masterplastot vagy Enefit es majd 2 hónap mulva nezzuk meg hol áll az egyik és hol áll a másik. Ennyi.
Természetesen van igazság abban amit irsz. De! Ha volt régebben és eladtad, és most ki tudja mitől vezérelve regisztrálsz és nem tudod megállni hogy megoszd a véleményed, többször is, de régebben fel sem merűlt benned. Ugye nem gondolod, hogy a fórumozok majd messiásnak hisznek?
NEW OPUS GLOBAL