Ne sértődj meg, aki pozitív annak minusz jár, vagy hitetlenkedés, ami ha belegondolsz, akkor érthető, hisz a szar sávban vagyuk.... Szóval kitartást kívánok mindenkinek. 2 nap .
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. részvényeseinek Az éves beszámoló könyvvizsgálatáról készült jelentés
Vélemény Elvégeztük az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. („a Társaság”) 2019. évi éves beszámolójának
könyvvizsgálatát, amely éves beszámoló a 2019. december 31-i fordulónapra elkészített mérlegből –
melyben az eszközök és források egyező végösszege 103 798 061 E Ft, az adózott eredmény
5 333 049 E Ft nyereség –, és az ugyanezen időponttal végződő üzleti évre vonatkozó
eredménykimutatásból, valamint a számviteli politika jelentős elemeinek összefoglalását is tartalmazó
kiegészítő mellékletből áll.
Véleményünk szerint a mellékelt éves beszámoló megbízható és valós képet ad a Társaság 2019.
december 31-én fennálló vagyoni és pénzügyi helyzetéről, valamint az ezen időponttal végződő üzleti
évre vonatkozó jövedelmi helyzetéről a Magyarországon hatályos, a számvitelről szóló 2000. évi C.
törvénnyel összhangban (a továbbiakban: „számviteli törvény”).
Nos : Van Budapest-Belgrád Vasút ? Van, és jövőre mégtöbb lesz benne a pénz. FOLYAMATBAN ! TITÁSZ: ELDÖNTVE. LESZ. EON üzletel a Mészárossal, valamint nem apportálással lock-up kikötés nélkül kerül be az OPUSBA.EZ NAGYON MÁS MINT KORÁBBAN JÁSZAI ALATT. Ez mérföldkő. Tessék Az árfolyam még elérheti ( ezzel a hírrel ) hogy 2 nap alatt 2020-ban 340-es ( szar az is ) zárjon be. De ehhez nagyon erős vételi szándék fog kelleni. Ezt reggel az indik, és a részvénykönyv jelezni fogják
... hát ez holnap ki fog derülni csak nehogy koppanás legyen a vége:-)Én tuti nem tartigálom - persze ha veszek 2 napig sem.Reggeli nyitóár körülin vétel aztán 14.30 kor elad.Másnap veszélyes már szerintem.
Úgy lenne igazán szép, ha elérné a 2020 január 2-ai árat és ledolgozná azt a röpke 19%-ot még a két nap alatt... Meglátjuk :) A remény hal meg utoljára :)
Nagyon megfog mozdulni holnap. Januárban nehogy újabb a decemberihez hasonló nagyobb piaci vételek legyenek mert akkor valami újabb hír fog jönni. :))))
NEW OPUS GLOBAL