Nyomjátok a mínuszt, úgy sincs tél, majd úgy számolom, mint a Lánchíd projektet a Karácsony anyó:) Aztán vigyázzatok az ünnepek alatt, ott már nem ér álszenteskedni, igaz, a Karácsonyt úgy is előbb vagy utóbb, de letagadjátok:)
Ne is mond! Még 2020-ban is hallottam egy olyan esetről, hogy egy etikus hekker feltörte a nemzethy konzultáció oldalát, erre kivonul hozzá egy tucat rendőr. Nincsen új a nap alatt.
Még mindig jobb verzió, mint az, amikor a haverjaitok lefüggönyözött autóval vitték, de csak egy útra a delikvenseket. Persze, manapság már nem egyesével viszitek az embereket, hanem "némi" haszon reményben tele pakolt autókban országokon keresztül, s talán a "szerencsések" túl is élik.
Legyünk különösen hálásak azért, mert a több ezer beragadt Opus részvényes nem tudja drága ajándékokra költeni a pénzét, így közelebb kerülnek egymáshoz.
Ilyet csinált Viktor is, felvett két vándor székelyt, mikor elakadtak az autópályán. A nemzethy nagytőke nálunk együttérez a nehéz helyzetbe került emberekkel.
Láttam már olyat is, de a pénztáros kihívta a rendőrséget! ✌️✌️✌️ Holnap advent utolsó vasárnapja, egy kis lelki gyakorlattal mélyedjünk el az Úr szent titkaiban: Megy Mértszaros úr a limuzinjával, amikor azt látja, hogy két Opus részvényes hasal az út mellett, és a füvet rágja. Szól a sofőrnek, megállnak. Megkérdezi az egyik fűevőt: - Emberek, maguk miért eszik a füvet? - Nagyon szegények vagyunk, nincs pénzünk normális ételre - válaszolja egyikük. - Na, jöjjenek, szálljanak be - invitálja Mértszaros úr. - Uram, nekem van egy feleségem és két gyerekem is - szabadkozik egyikük. - Nem baj, hozza csak őket is nyugodtan. - Nekem is van feleségem, meg hat gyerekem - mondja a másik Opus részvényes. - Nem baj, ők is jöhetnek. Beülnek, elindulnak. Az egyik 500 Ft felett beragadt hálálkodik: - Mértszaros úr, maga nagyon jószívű. - Nem tesz semmit, a kertemben úgyis egy méteres a fű...
Jó reggelt Opus részvényesek! ☠️☠️☠️❤️❤️❤️☠️☠️☠️ Ma reggel Zsolti bácsi szemtanúja volt a boltban, ahogyan egy Opus részvényes nyereséget realizál, idén először! -Csak a kenyérke lesz? -Igen. -279 Ft. Készpénz vagy kártya? -Készpénz. -280 Ft. -Most látom, nincs nálam annyi. Kártyával legyen szíves. - 279 Ft. Érintheti. -Köszönöm. Viszontlátásra! ✌️✌️✌️ Ma 17 és 17 óra 3 perc között, 19 óra 28-32 perc között vagyok, utána már nem vagyok! ❤️❤️❤️
NEW OPUS GLOBAL