Igaz,hogy dicsérni nem tudom egyelőre a papírt,de veled értek egyet,80% lebeszélő az sem egészséges dolog! Úgyhogy felesleges egymást kritizálni,van aki le,van aki felfelé szeretné látni az árfolyamot!
Aki bízik benne megveszi és elrakja a spejzba, néha mondd véleményt, elemez stb. Nem minden nap írja évek óta, hogy jó lesz ez kitartás, ez a kóros. Az árfolyam meg végig zuhant mint a kő
ezt nagyon leegyszerűsítetted. A probléma az, hogy 400-500ft körül alakult hívő csoportok azt mantrázzák, hogy jó lesz ez, közben az árfolyam feleződött, és nem látszik, hogy valaha duplázódna.
nana, nem azt mondtam hogy ha vettél 600nál, akkor add el 200nál.. :) nekem is volt ilyen papíron, de 400-450nél leesett a tantusz, és bukóban megváltam tőle, majd más papírral könnyedén rendbejöttem. (Így már érthető??? )Illetve itt is vannak rallyk, azokra érdemes is felszállni. Pozitív változás? Továbbra is a 3 éve tartó trendcsatorna felső szárán pattog az árfolyam. Talán már nem esik lejjebb, de a Trump körüli választási hisztiben könnyedén beszakadhat az árfolyam. Ha ez pozitív számodra akkor az, privát dolog. Inkább semleges a hangulat, az eddigi negatív helyett. Vagy vagy a kimenetel. De! Nagy rallyra sem kell számítani, a szerény célárat nem fogja elérni egy bomba akvizíció nélkül! (Tartósan semmiképp, max megérinteni, de szerintem úgy sem.) Ha valaki hisz benne, akkor is nyitott szemmel kell járni, mindenki a saját egyenlegének a menedzsere... (mégegyszer bocs, Gyuri) Önkéntes karitászos megmentőt vársz? Nem lesz, nincs jótékonyság. De van sok sok könyv, vannak webináriumok, tőzsdei gyorstalpalók, amikre jelentkezhetsz Ernestodet! Némelyik lehet 60-80ezerbe kerül, azt egy szebb pár óra alatt csuklóból képes leszel visszakeresni.
Az alapvető probléma az, hogy aki bízik benne, az felbeszélő és káros egyén, aki pedig szitkozódik, kivezetésezik és angyal szárnnyal próbál megmenteni minket, az nem káros. . Mind a kettő befolyásolhat egyéneket. De mivel 80% lebeszél, így akik itt olvasgatnak azok tuti nem vesznek csak adnak. Amivel a többi aki benne van károsodik. . Annyi új megmentő lett itt hirtelen, hogy hihetetlen
Értem, szóval az a hibás aki még hisz benne. Az igazán undorító abban amit csináltok, hogy akkor kezditek fullba tolni a kretént amikor végre szemmel látható a pozitív változás ...Hányingerkeltő ez a kisbüfi megmentő szerep is, adja el lepkefing áron és nyelje be a bukót ... csak azért, hogy te kielégülést érezhess, hogy na ugye megmondtam mekkora diktatúra meg fidess maffia van itt. Olyan ember aki valóban "jót" akar a "megkárosított" kisbüfiknek az jelen pillanatban nem eladásra buzdít és pont. Miért nem látok itt olyan kisbüfi megmentőt aki azt mondja, gyerekek adjátok el bukóban és én majd segítek máshol visszaszerezni a pénzed. Segítek a részvények kiválasztásánál, tőzsdei "gyorstalpalló", iránymutatás ésatöbbi ... Miért nem olvasni itt ilyet ? Nem kell válaszolni ... Az egyetlen célotok az aktuálpolitikai frusztrációtok kiélése és a kárörvendés.
Soros az egész BUX-ot shortolja, ha valami esik, abban az ő keze van. Nem tudtad? :-) Sőt a forintot is ő mozgatja, most éppen elengedte, látszik is a felpattanás. :-)
NEW OPUS GLOBAL