Gyuri! Ami itt zajlik, az nem normális. Valakik direkt csinálják ezt az opussal, de úgy tűnik nem volt elég jelzés érték 3 év alatt a -70% most a kompett bét kapja meg ugyan ezt. . Nagyon komoly problémák jönnek ha ez nem változik. Opus nem tudom meddig eshet, valószínű egy vártnál jobb jelentésre is esni fog. Nem nyúlok hozzá, de minden mást megpróbálok felszabadítani cash-be
Úgy örülök, hogy mindig ilyenkor bevéded ezt a szart, mintha a környezet miatt lennénk itt. Nem akarod elfogadni, hogy ezeknek a kincstár es az uniós pénzeket felül a mienk is kell. Tudod meg lettek választva es ugy érzik, hogy ezerr nekik minden jár.
A Béten tőkekivonás van szerintem , és persze ne feledjük ki fogja finanszírozni az Eu-t és kinek az érdekében áll, hogy Mr Orbán meghajoljon. Kemény üzenet a béten.
Abszolút. de mivel megszűnik és OPUSBAN van, közzé kellett tennie. Korábban a CIGről lévő jelentés is az volt. Egyébkén teljesen manipulált a részvény, de nem csak ez. A jelentésre én is kiváncsi vagyok....
NEW OPUS GLOBAL