Záráskor egy félkegyelmű 7 darabjával ki-be ugrálva próbálta mínuszban záratni az opit, de valaki megsajnált bennünket és az utolsó pillanatban 2855 db-al pluszba húzta! Maribácsi ezt így nem tudja végrehajtani csak egy tetü broki! Amíg ezt rosszindulatú brókerek így megtehetik ne várjunk semmi jót!
az a baj, de őszintén h ki venne már ebből szinte bármilyen áron, pont ezek miatt amit leírtál, akkor mitől is menne fel? Amíg volt remény, hit, és leginkább BIZALOM vették sokan, de most már senki külsős, csak aki csúnyán beragadt, sajnos sokan és nem adta agyal a papír sorsán, más igyekszik elfelejteni és felé sem néz, ez lett az álomból , egy rémálom, ami sokakat nem hagy aludni. (nekem is volt végig, 400 felett engedtem el a végét végleg, így joggal írtam ezt le, hisz végig kísértem a papírt sorsát, most is még a fórum jön be elsőre, ha megnyitom az oldalt, ezért nagyjából látom mi folyik, mi van, némiképp érdekel, de eszembe nem jutna újra venni, oda a bizalom.
Abban azért bízok, mikor bejelentik, hogy megvan a vakcina lesz egy nagy hurrá optimizmus... Csak kérdés, hogy az milyen árfolyamokon talál minket, na az a nem mindegy!
Nem gondoltam volna 2019 decembereben amikor 300 fölött zárt az év, hogy az előtte lévő másfél év után van ebben még egy év szopás. Komolyan nem hittem volna, bármit feltettem volna az ellenkezőjére. Lassan október megint eltelt 10 hónap. És csak rosszabb volt. Egyszer nem voltunk 1 percig sem a tavalyi záró felett. Van kb 130Mrd ismert és idén megnyert pályázat, egy bube egy nyereséges negyedév, cig hatalomszerzes, scope rating. És szurkolunk 227-nél hogy egy elbaszott 0-ás záró összejöjjön.
NEW OPUS GLOBAL