Üdv Gyuri! Kicsit megpróbálom kiszellőztetni a hullaszagot. Igen erősen érezni itt (is), persze jogos.. Sokat nem leszek. Készülnöm kell a bulira.. Most olyan transzparens után futkározok, hogy az "1000" felirat utolsó karaktere levehető legyen.. Ki tudja melyik kell majd..
Üdv, szép hetet! Amikor megszülettem 2 kg-osan, azt mondta anyám nem gond, majd talán sokat szopok. Most már szép nagy vagyok, abba lehetne hagyni.. HAJRÁ OPUS!
Pár nappal ezelőtt valaki elmondott egy politikai párhuzamot, amire hónapokkal ezelőtt kb. lehülyézést kaptam, az illető pedig most kb. dísztapsot. Sajnos úgy gondolom, hogy harapófogóba kerültünk, mert amilyen manipulatív módon a libsi média tálal (lásd hatalmas emelkedésnek tálalják a vicc szintről a szar szintre történő emelkedést), úgy ezt az ütőkártyát nem fogják kijátszani a kezükbe. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a cég aktuális valós értéke nem fog egyszer megjelenni az árfolyam/osztalék vonatkozásában is, sőt, ha folyamatosan bővül a cégcsoport v. termelődik a kp., akkor bármilyen katasztrofális végkimenetel esetén olyan vagyontömeg halmozódna fel, amiből szép kis végkielégítésre futná, de nem hinném, hogy ez lenne a távlati cél.
NEW OPUS GLOBAL