Szeptemberben és októberben is. De lényegtelen, mikor volt, a leírtak mind megtörténtek. Most pedig semmi ilyen nem volt. Durván elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa.
"Orbán: Soros György, Soros György, Soros György, Soros György
Orbán Viktor miniszterelnökkel a Magyar Idők készített interjút.
Orbán szerint a kormánynak nehezebb
kampányüzemmódba kapcsolni, mivel még kormányozni is kell. Tehát még
egyszer: nehezebben kapcsol a kormány kampányüzemmódba, mint az
ellenzék. A nemzeti kormányzás meg folyamatos nyomás és támadás alatt
áll. A választás tétje pedig, hogy idegen érdekek vagy nem idegen
érdekek, mondja Orbán.
Már a harmadik kérdésből kiderül, hogy Orbán
Viktor csatát vív a CEU-val, amit a kormánypropaganda ugyan csak
Soros-egyetemnek hív, miután több fontosabb kormányzati tisztségviselő
elvégezte azt. Addig CEU-volt."
Még húsvétkor sem tud szabadulni a rögeszméjétől, orbi?
"Az nem tűnt fel, hogy 2006-ban SZÉTVERTÉK a belvárost, hogy KOCKAKŐVEL, MOLOTOV KOKTÉLLAL TÁMADTAK A RENDŐRÖKRE? Hogy autókat GYÚJTOTTAK FEL (többet is, nem egyet), hogy betörtek egy középületbe és kigyújtották? Több, mint 100 rendőr megsérült, nem tűnt fel? Vajon miért sérültek meg, magukat megtámadták?"
Ez szeptemberben vagy októberben zajlott? Mert a békés megemlékezőket okt. 23.-án verte össze a kivezényelt bizonytalan összetételű rendvédelmi erő.
Döbbenetesen elfogult, aki nem akarja észrevenni a 2006-os és a mostani tüntetések közötti különbségeket. Sőt, az elfogultság egy rossz szó erre...
Örök jobbos hiba, hogy védeni próbálják a védhetetlent is.
"és az feltűnt, h a mostani tüntetésen a rendőrök
ugyanúgy felszólították a tömeget, a rendőrök által törvénysértő magatartásnak vélt cselekmény beszüntetésére, és a felszólítás után mégsem kezdődött rendőr attack mint
2006-ban?"
Ennyire nem lehetsz elfogult...
Az nem tűnt fel, hogy 2006-ban SZÉTVERTÉK a belvárost, hogy KOCKAKŐVEL, MOLOTOV KOKTÉLLAL TÁMADTAK A RENDŐRÖKRE? Hogy autókat GYÚJTOTTAK FEL (többet is, nem egyet), hogy betörtek egy középületbe és kigyújtották? Több, mint 100 rendőr megsérült, nem tűnt fel? Vajon miért sérültek meg, magukat megtámadták?
Az, hogy utána ez ellen fellépett a rendrőség, az bizony már egy KÖVETKEZMÉNY.
"mindenesetre törekszik rá, h egyre nagyobb befolyása legyen"
Ennél jobban nem nagyon lehet törekedni, de legalább a kommunikációdból kiderül, hogy tisztában vagy avval, hogy a fidesz uralja médiát csak egyenlőre nem mersz a "törekszik rá" kifejeznél erősebbet mondani.
:))
" (mellesleg
nem kell elismernem semmit, nem követtem el bűnt mint az két anarchista
nyikhaj...)"
Hűha, rossz fát tettél a tűzre? Senki nem vádolt semmilyen bűnnel.
. amúgy neked mi a véleményed a 2010 előtti
"kiegyensúlyozott, pártatlan, objektív" médiáról?"
Terelést korábban kell elkezdened.
"nem támadtak viperával rendőrökre" már nem csak magyarázod a történelmet, hanem hamisítod is... te jó ég.. hát kinél volt vipera, te nagyon "objektív"??? véletlenül nem a rendőröknél te.....? na, sztem én veled is befejeztem, kezdesz pénznyaló szintjére süllyedni.. jó éjt, én úgy is megyek dolgozni, az értelmesebb foglalatosság mint veled és elvbarátaiddal társalogni...
2010 előtti időről beszéltem. tudod akkor ki volt kormányon? egy kis segítség: link akkor vajon kit támogatott? segítek azt az oldalt, akit most is... "Hahaha"
mindenesetre törekszik rá, h egyre nagyobb befolyása legyen (mellesleg nem kell elismernem semmit, nem követtem el bűnt mint az két anarchista nyikhaj...). amúgy neked mi a véleményed a 2010 előtti "kiegyensúlyozott, pártatlan, objektív" médiáról?
ha egy kicsit utána néznél a dolgoknak, akkor tudnád azt is h ezt nem a rendőrterrorért kapta... amíg pintér a belügyes , addig nem is lesz felelősségre vonás.. és felhívnám a figyelmedet erre az idézetre "mellesleg kormányváltás után sem vonták felelősségre, ez sok mindent elárul a fideszről is..." ha vki erőlködik az sztem te vagy... vagy nem beszélül magyarul..
"és rtl klub akkori 20-25 perces híradójából kb. 15 perc azzal ment el
hogy: lezuhant, összeütközött, elesett, kinyílt, elvált, és egyéb bulvár
tudósítások. a maradék idő meg az akkori ellenzék (fidesz) bírálatával,
de kormányt kritizáló riport, tudósítás az semmi..."
Ezzel szerinted a fideszt vagy az mszp-t támogatta?
Hahaha.
és rtl klub akkori 20-25 perces híradójából kb. 15 perc azzal ment el hogy: lezuhant, összeütközött, elesett, kinyílt, elvált, és egyéb bulvár tudósítások. a maradék idő meg az akkori ellenzék (fidesz) bírálatával, de kormányt kritizáló riport, tudósítás az semmi...
a 2010 előtti sajtóból nincs kedved szemlézni? az echo tv-n, a hír tv-n kívül az összes tv az akkori hatalmat támogatta, és egy napilap volt az ellenzék kezén... akkor vajon szintén felháborított ez az aránytalanság? ja tudom, akkor volt két ellenzéki tv csatorna, és egy napilap, az összes többi pedig objektív és párttalan hír és műsor szolgáltató volt, élén az akkori mtv-vel melyben olyan elfogulatlan műsorok kaptak helyet mint a gyárfás-féle nap-kelte.... vagy a Hét című műsor szintén elfogulatlan mészáros antóniával... ja, és az objektív kálmán olgáról se feledkezzünk meg... bezony, ő is mtv-s volt abban az időben...
"én úgy emlékszem 2006-ban kitüntetést
kapott a hatalomtól... mellesleg kormányváltás után sem vonták
felelősségre, ez sok mindent elárul a fideszről is..."
Kezdesz vicces lenni a tereléses erőlködéseddel. :))
Az igazi kitüntetést a mostani diktatúrában kapta, 400000 Ft pénzbüntetéssel megúszta.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)