Nem szeretné, ha ilyen ünnepekre kellene emlékeznie.
A reménykedést azt neked köszönhetjük, mert tőled származik ez a szó az ünnepre vonatkozóan. Felejtsd el!
"Akadályozzad meg a tüntetéseket, tiszteljék mások ünnepeit"
1. Nem mások ünnepei, hiszen az ő ünnepük is. Ne rekessz ki...
2. 2006. október 23-án a törő-zúzó Fideszes bűnözői tiszteletben tartották az ünnepet? Az mégse zavart...
Ne legyen Dénesnek igaza!
Ám úgy látom tönkre tudnád tenni az ilyen ünnepet is!Akadályozzad meg a tüntetéseket, tiszteljék mások ünnepeit és meaculpázzon az összes tüntető, aki ma is az utcán kívánja tönkretenni az ünnepre készülődőket!
Visszaeső bűnöző és társai? Majd Izraelbe menekülnek a nagyobb bűntényeik elkövetése után? Addig festegetnek, amíg magukat sem tudják megkülönböztetni attól, amit lefestenének. Tönkrefestenék az országot is, mert nem érzik magukénak! Ilyenek!
"A legszentebb keresztény ünnepre időzített tüntetés meg olyan provokáció ami fantasztikus ajándék !
Csak remélni tudom, hogy körmenetet támadnak vagy mocskolnak vagy
hözöngenek, minden egyes ilyen hír óriási ajándék lenne, de már
önmagában a tüntetés is az."
profdenes
"Nem lesz balhé, mert a normális gondolkodású emberek elhatárolódnak az ilyen csendes őrültektől,"
Azért nem lesz balhé mert a "normális gondolkodásúak" nem lesznek ott?
Ezek szerint ők csinálják a balhét?
Törölt felhasználó2017. 04. 15. 17:36
"1989-ben enyhébb ítélet járt festékezésért
Az Együtt sajtósa felidézte, hogy őket Münnich szobrának összekenéséért kevesebbre ítélték, mint most Gulyásékat a vízfestékért."
link
Írtam már, a '80-as években puhábbak voltak a komcsik, mint most Orbánék...
Törölt felhasználó2017. 04. 15. 17:36
"1989-ben enyhébb ítélet járt festékezésért
Az Együtt sajtósa felidézte, hogy őket Münnich szobrának összekenéséért kevesebbre ítélték, mint most Gulyásékat a vízfestékért."
link
Írtam már, a '80-as években puhábbak voltak a komcsik, mint most Orbánék...
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)