Ha soproni, vagy Sopronhoz közeli az állás, akkor engem is érdekelne. Műszaki és közgazdasági diplomám van, 2 évig német nyelvterületen voltam doktorandusz. Tolmácsolást is végeztem, 10-15 fős csoportoknak is, és vezető munkaerőknek kísérőként.
A tisztelet nem jár. Ki kell vívni.
A saját értékelésem szerint lényegesen kevesebbet személyeskedem az átlagnál, de tévedhetek. Lehet, hogy te érvelést értesz személyeskedésen, hiszen a te személyes véleményeddel szállok szembe.
Semmi bajom azzal,hogy más a véleményed,csak éppen nem osztozom benne, és lerágott csontokra nem fogok ráugrani !
Én csak azt várom el tőled amit én is megadok neked,az-az valamilyen szinten,tisztelet és személyeskedés nélküli kommunikáció!
Ahhoz képest, hogy trollnak tartasz és állítólag trollokkal nem vitatsz meg semmit, elég sok hozzászólásod előzményében szerepelnek a hozzászólásaim. Úgy tartod fönn a kognitív disszonanciádat, ahogy akarod.
Lehet, hogy az öcsémet érdekelné. Dobj egy mailt a nicknevem kukac szabadposta címre a pozícióról és ráfirtatok nála. Drezdában végzett és évekig dolgozott Bécsben.
"A nyelvvizsgás ötlet maga nem rossz, de nem ingyenességről van szó, hanem utófinanszírozásról."
Az összetett mondatom második fele: "de nem ingyenességről van szó, hanem utófinanszírozásról".
Novák Katalin:
linkA térítés utófinanszírozással történik majd, a sikeres vizsgát követően az Új Nemzedék Központnál lehet majd kérni a vizsgadíj kifizetését - tette hozzá.
További sikeres, áljobboldali trollkodást!
Jogod van bármit hablatyolásnak tekinteni. Majd a karzat jól eldönti, ki hablatyol.
Nem vitatkozom Novák Katalinnal és az utófinanszírozást sem kifogásoltam!
Én egyedül a te hablatyolásoddal nem értek egyet! /"az első része elfogadható" a többi nem!/ 3085 hsz.
A szavazatvásárlás oldalfüggetlen. 2006-ban Gyurcsányék is rengeteg állami pénzt öltek abba, hogy visszahozzák a szarból a kormányzást. Itt tudatosan idézem a szart az őszödi beszédből.
Pedig első mondat szerintem teljesen jellemző a mai kormányra, ha kicsivel több állami pénzt kell az emberekre költeni - itt ugye nem működik a túlárazás, lenyúlás- az már szinte annyira fáj nekik mintha a saját vagyonukból adnák.
Épületkorszerűsítésre felhasználható eu-s pénzeknél, egészen véletlenül a lakosságnak csak hitelt adnak, míg a közintézmények felújításánál meg vissza nem térítendő pénzeket. Ezért megy szerintem a nyelvvizsga pénzeknél is a sz@rrágás, nincs belőle anyagi haszna a megfelelő embereknek.
Novák Katalinnal vitatkozol. Ő beszél utófinanszírozásról.
link
Döbbenetes, hogy itt vagyunk mi, kormánypárti jobboldaliak és erre jöttök ti és ott ekézitek minden alap nélkül pártunk és kormányunk államtitkárnőit, ahol csak tudjátok. Türelmes ember vagyok, de kezd elegem lenni a leplezetlen fidesz-ellenességedből.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)