Mi bajod hatosával? Nincs koherens világképe, nem lát át nagy rendszereket, rosszul érvel, de ennek ellenére vagy éppen ezért "jó helyre" szavaz. Feltétel az, hogy egy jobboldalinak okosnak kell lennie vagy ismernie kellene a szavak igazi jelentését?
A bérből, fizetésből élők egy részének volt nagy előny. Azoknak, akiknek a jövedelme elérte a második kulcsot.
A saját kettős mércéd miért nem tűnik föl? Szja-t lehet csalni és elsunnyogni, de áfá-t nem? A 27%-ra emelt áfa éppen a csalók és sunnyogók versenyelőnyét növeli és a feketegazdaságot ösztönzi.
"Bár a néppárt érdekei ez ellen szólnak (így van meg a többség), de
ismétlem sokban nem különbözik a tagság, mint a többi, nem zárható ki
sajnos"
Tudom ide nem illek tényeket beírni vagy tényeket kérni, de én utána számolnak annak a többségnek.
Magyarország mellett? Inkább az Orbán-rezsim mellett. Meg a 25%-ról 27%-ra emelt Európa-bajnok áfá-nk mellett. Attól még magyarnak tartom magam, hogy nekem nem tetszik, ha adót emel az a kormány, amelyik szavakban az adócsökkentés csábszavát fuvolázza.
A liberálisokat már nem a kompromisszumok jellemzik, hanem a megkérdőjelezhetetlen politikájuk. Nem törődnek valójában sem Európával, sem Magyarországgal. Nekik az UNIO az mint hatalmi tényező, amit védenek!
Én sem arra gondoltam hogy most konkrét "kirakás", csak annak a lebegtetése a hozzászólásokból levont véleményem.
A Néppártban győz a józan ész! Itt a liberális büntető gépezet fog Orbánon fogást keresni! Lesz amiről lekell mondania a kormánynak, de nincs olyan szankció, amit az UNIO is büntetlenül megtehet.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)