Bizony. A pofátlanság ill. a Fidesz hazugsággyár csúcsa a 2006-os vandálkodás után a mostani békés tüntetéseket erőszakosnak beállítani. Azt persze értem, hogy a Fidesznek és a híveknek rettenetesen ciki, hogy most értelmes fiatalok tüntettek békésen egy egyetemért, ők meg kopaszokkal törtek-zúztak.
"miért kellene félni az orosztól?"
Ha nem érted magadtól, én nem akarlak felhomályosítani.
Ahhoz meg különösen sok ész kell, hogy te eldöntsd, hogy más mit nem ért.
Az egyetlen igazi kérdésedre kaptál választ! Nem tudod értelmezni?????????
Kérdeztem azt is mond meg mit válaszoljak! Azt fogom tenni, csak térj már észhez. Nincs kedvem hülyeségekkel tölteni a kedves idődet!!!!!!!!!!!!
Igen én is láttam hogy a rendőrök ostromolták meg a TV székházat.
Gyújtogattak kocsikat, loptak harckocsik.
Ez a rendőrkocsi pedig biztos zárlatos volt , attól gyulladt ki.
link
2006-ban a rendőrség volt erőszakos, most meg a "békés" tüntetők!
Csak a válasz nem ugyanaz mint 2006-ban! Akkor a tüntetőknek volt válasza az erőszakra! Most viszont a rendőrségnek van válasza az erőszakra!
Mond te nem tudsz olvasni vagy értelmezni nem tudod a válaszokat? Tiszta ciki, hogy kapsz egy konkrét választ és utána megint felteszed ugyanazt a kérdést?Hol tanítják az ilyen szövegértési vagy olvasási értetlenkedést?
Már elnézést az oktalankodásomért, de aki ilyen módon keresi az igazát és mindenáron lejáratni akaró értelmezéssel áll elő azzal a kommunikáció végletes!
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hányszor tudsz értetlenkedni, hanem mi a véleményed a a kérdésedre adott válaszomról.
Fekete vagy fehér? Kaptál válaszokat kaptál kérdéseket is, de egyikre sem tudtál megmukkanni sem! Ha szeretsz szórakozni a kérdéseiddel, akkor tedd fel a barátaidnak, akik jót mulatnak, aztán gyere ide ezekkel, ha komolyan vetted!
Látom elfáradtál. Szépen levezetted a példáddal, hogy miért nem a kérdésre válaszoltál.Attól, hogy ugyanazt a vêgeredményt kiszenvedted egy másik kérdés megkreálásával, attól még nem válaszoltál AZ eredeti kérdésre:)Remélem most már érted a saját példádat.
Törölt felhasználó2017. 04. 26. 06:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
A 2006-os tüntetések után tényleg ezeket a tüntetéseket akarod erőszakosnak feltüntetni?
Nem gondolod hogy az átlagember számára csak hiteltelenné váltok? Főleg hogy kiderült hogy az első sorokban civil ruhás, jelzés nélküli, rendőrök is volta.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)