1.000 Ft-on vontak tőkét. Ebből piaci áron vettek napelemparkokat. Ami azt jelenti, hogy azok pontosan annyit is érnek, a részvények mögött 1.000 Ft cégérték van.
Rendkívüli közzététel
A NAP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1027 Budapest, Kapás utca 11-
15.; cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-141019, a továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja Tisztelt
Befektetőit, hogy a kitűzött növekedési stratégiájának mentén haladva, a Társaság a 2021.
november 15-én tartott közgyűlésén hozott 5/2021.11.15 határozatának megfelelően
lebonyolított 2 milliárd forint összegű zártkörű tőkeemelést követően, a Társaság 2021.
december 14-i hatállyal három céltársaság tekintetében kötött üzletrész adásvételi szerződést.
A Társaság a Solar Power Beta Kft.-ben, a Solar Power Theta Kft.-ben és a Solar Power Iota Kft.-
ben egyaránt az üzletrészek 100 %-át szerezte meg. A Társaság a tranzakciókkal további 16 db
0.5 MW teljesítményű naperőművel növelte a naperőmű termelési kapacitását. A naperőművek
közül 10 db naperőmű Mohács közelében, 6 db pedig Mohácstól 5 kilométerre, Lánycsókon
található. A tranzakciók eredményeként a Társaság korábbi 15 MW-os összteljesítményű
naperőmű portfóliója több mint 53%-kal 23 MW-ra bővült. Az újonnan portfólióba kerülő
erőművek 2020 negyedik negyedévében álltak üzembe.
üde érzés volt, hogy nem zúzták tovább :) 300 darabot el tudtam adni, de sajnos vagy nem, még sok van nekem 3000 alól nem örülnék, ha 1800-on kéne vennem
HŐs Cincér Béla: Trágyadomb / szabadvers/ trágyadombon élni jó, ott terem a sok tahó giliszta vegyed, vegyed a napot, kapsz majd jó sok iszapot lehúzót trágyadomb a világom a napot én kizárom pajtásom Hős Cincér Béla ezért a szabadversért "trágyadíjat " vett át a kibocsátóktól ünnepélyes keretek között
de szeretném tudni, ki csinál ekkora trágyadombot ebből az rv-ből ! ma amikor közelített a 2000-hez, a 10-es könyvben leláttam 1500-ig, be is álltam oda is vételre /1503-ra/
Gyönyörűen esik!Az októberi 9470-es csúcshoz képest a jelenlegi árfolyam szépen tendál a 0-hoz. Ismét a kamu beetetős cég a magyar tőzsdén! Szégyen ami a BÉT-en folyik!
2.200 az ár, lassan közelít a reálishoz. A tulajokat is furcsállom, hogy pár millióért képesek voltak eladni a hitelességüket, a BÉT-ről meg szót sem érdemes ejteni, akik hetekig hirdették az oldalukon a NAP bevezetését.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf