Mind Földvári úr, mind pedig a cég jól működik, kiválóan dolgoznak. Ami, illetve aki okolható a szégyenteljes tőzsdei ár miatt az nem más, mint a kamatkörnyezet és a kisbefektető aki eladja olcsón a részvényét.
gratulálok! én majd 15e darabbal és 1200 körüli átlaggal nehezebben mozgok... eddig még nem gondoltam arra, hogy eladjak, kitartottam, inkább még veszegettem hozzá kisebb csomagokat, ezzel támasztva is kicsit az árfolyamot. de nem történik semmi, a hónapok pedig csak telnek-múlnak. nagyon csalódáskeltő
istenért nem akar megindulni! átkozom a napot, amikor a bizalmamat és pénzemet ebbe a trágyadombba helyeztem... annyi jó lehetőség lett volna az évek során helyette. kiszállnék már mínuszban, de még az is lehetetlen ilyen forgalom mellett. így is vannak olyan retardáltak, akik képesek 940-ért adni, nem akarom tétézni azzal, hogy még én is megjelenek eladói oldalon...
Most megint a jelenről beszélünk. Én user01-nek írtam, hogy lesz a tárolásra megoldás a jövőben, ergo a napenergia nem lesz túltermelésben. A hidrogén alapú üzemanyagban és energiatárolásban nem, de a zöldhidrogén (vízből bontott) alapú energia transzferben hiszek. Igen, kell majd hozzá támogatás, mint általában minden új dolognak. Ne feledjük, az elektromos autók töltése is sokáig ingyen volt, vagy épp a parkolásuk és megvásárlásuk támogatása is ilyen irány. A klíma téma fontosabb lesz, mint pár milliárd nyomtatott dollár.
Mikor kisiparos - maszek - voltam engem senki sem támogatott a Kádár rendszer idején, sőt... De amit csináltam arra volt igény és kereslet. Te is ezt tartsd szem előtt! Ne a támogatásra ácsingózzál!
Ezzel azt akarom mondani, hogy a Nap tőzsde előszobai produktuma egyenlőre egy nagy dupla nulla. Ez bizonyított tény! Ha most veszel 940-ért lehet lehet megvalósul amiben bízol. Kívánom úgy legyen! De, hogy ilyen meg olyan jó a cég, az a mostani cumizókat nem kárpótolja - bárkié is a felelőség ebben.
nem csak fogyasztói áramfogyasztás van hanem ipari is. :) ha lenne rentábilis zöldhidrogen energia tárolási módszer akkor nem lenne ennek a felvetesednek alapja.
pont az a lenyeg h a mult resze. de hagyjuk is mert kb tenyleg ott tartunk hogy el kell magyarazni miert gaz h egy reszveny a nevertek es bevezetesi ar alatt van. 2 ev alatt -4% a hozama. gáz b+ es kesz. :)
"Az OTP részvény névértéke 100 Ft. A MOL-é 125 Ft. A CIG-é 33 Ft." Ha ezen részvények hétfőn névérték alatt lennének kereskedhetők a tőzsdén az vajon jó vagy rossz lenne?
Igen, és ez a "szándékom szerinti időpont" nem mostanában lesz. Nálam ez tényleg hosszútávú befektetés, az én vízióm az, hogy 2025 végére meglesz a 100 mW, és onnantól szépen csengetik a legalább 300 Ft-os osztalékot minden évben az 1000 Ft-os átlagáron megvett részvényeim után:-)
Ez egy érdekes felvetés amúgy. Nekem olyan vízióm van, hogy tíz év múlva jelentősen megnövekedik az elektromos áram iránti igény, az elektromos autók teret hódítanak, és lehet, az energiatárolás is jelentősen fejlődik, azaz a naperőművek által nyáron megtermelt enerigát elraktározzuk, és elfűtjük a hideg, fagyos, +10 fokos téli éjszakákon :-) De bejöhet a te verziód is. Ki tudja.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf