Nem változott itt ez esetben semmi. Sumákság áll a háttérben vastagon. Természetesen ez csupán az én véleményem. Tény viszont, hogy akik vettek, egyenlőre bukóban vannak. Az viszont csak feltételezésem, hogy ebből likvid részvény soha az életben nem lesz. Sajnálom, de én többet ebbe nem fektetek - gondolom nem sok vizet zavarok ezzel. Minden esetre hajrá, hátha megszabadulhatok tőle szolíd nyereséggel. A hosszú távtól úgy félek, mint ördög a szenteltvíztől!
De ha én is kérdezhetek: Szerinted ki és miért adja névérték alatt a NAP részvényt, amikor a jelentés szerint is, meg az elemző szerint is baromira jól teljesít a cég és minden adott ahhoz, hogy a jövőben még nagyobbak és még eredményesebbek legyetek. (Csak azt ne mond, hogy valaki kicsi adja ennyi ideje, ilyen szégyenletes áron!)
Lejegyzi a részvényeidet az illegálisan szerzett pénzéből. Nyilvàn nagy összegről van szó, az ilyenek nem szarral gurigáznak. Hagyjuk a banki ellenőrzést, mert az csak papíron létezik, vagy ha netán feljelentés érkezik. Aztán kisidő múlva eladja a részvényeket, ezáltal legálisan felveheti a pénzt. Vagyis tisztára mosta. Hogy 1250-en vette és 300Ft-tal olcsóbban adja el a részvényt, az neki nem számít. Neki az számít, hogy gond nélkül felveheti az immár "tiszta" pénzt.
És arra nem gondolsz, hogy aki névérték alatt adja màr elég jó ideje, az esetleg pénzmosàs céljàból lépett be csak a buliba? Nem kellene ezt jelenteni? Mert, az làtszik, hogy nem egy bajbakerült kisbüfi egyszeri kétségbeesett cselekvése okozza ezt a hónapok óta tartó névérték alatti kereskedést. Szerintem ez a cégnek sem jó, mindaamellett, hogy a kisbefektetőket teljesen padlóra teszi.
Szép, NAPos időt kívánok! "Többek között a feltételes módú, alanyi ragozású, egyes szám első személyű alakban mindig -nék a végződés, függetlenül a tőben található magán hangzótól: én kérnék, én adnék. Egyes nyelvváltozatokban azonban ugyanebben az alakban működik a magánhangzó-harmónia: én adnák. A nyelvművelők, ha következetesek lennének, kifejezetten támogatnák ezt az alakot, hiszen a magyar nyelv olyan fontos tulajdonsága érvényesül benne, mint a magánhangzó-harmónia."
Xtend-ről ritkán írnak, max aki fizet. pl. Szekeres a Glosternél szívesen fizet a radio cafenak is, hogy bemehessen beszélni. Nincs ezzel gond, sztem jó ha egy Xtend-es cég tolja magát self marketingben. Jobb, mint a langyos víz.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf