Beszállunk megint a vásárlásba ma is vettük úgy fog repülni a NAP papír mint GOPD vagy SUNDEll UBM részvényt nem akarnak adni még 500 huf ért sem rakjuk a lécet 1500-ra ?
Bírósági tárgyalást jelent a "tárgyalás". Jogi pályán vagyok egy kicsit most, nyugdíjasként, és egy egyetemen heti néhány órát tanítgatok is meghívott előadóként. Hol jelenléti, hol online oktatással.
Gondolod, hogy amikor eladtam, akkor írtam azonnal? Észre sem vettem, hogy elment, mert már előtte feltettem. De ne gondold, hogy pár-tízezer forintot nekem a "kis pakk". Annak az árfolyamnyereségét elviszi a tranzakciós költség is. Az pár-százezerrel kezdődik, amit - ha beindul valami - elcsipegetnek.
13:50 kor irtad be hogy ez az ami azt jelenti akkor boritotatd le arra a nagobb vevovre aki ott varta a boritasodat azota nincs is ott nagyobb pakk az elott me gne mvolt ott az arfolyam.Tudom bekepzelem csak az a baj hogy a te kereskedeseidnel mindig iylen osszefuggesek vannak.
Ne viccelj, már háromnegyed-órája 5k felett van. Aki komolyan tőzsdézik, az ötpercenként figyelmi. Hála Isten ma nem volt órám, a gép mellett vagyok egész nap. De azt gondolsz, amit akarsz, nemcsak vélemény- hanem gondolatszabadság is van. Itt nincs még az orwelli gondolatrendőrség. :)
Az a baj nem kene belemenend iylen harcokba mert mindig alulfogsz maradni mert KEVES vagy.Maradj a munakdnal es manipulald tovabb az arfoylamokat az valo neked a gerinctelen munka.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf