majd lesz. ez egy ipo kategória. megvolt az első felrántás a bevezetéskor, majd lesz mégegy és mégegy ha javul a hangulat. ki kell ülni, ennyi. 2000-ig nem érdemes adni, nagyon kevés a közkéz.
"mezőgazdasági területeket kell visszaadni a természetnek" Ha Áder mondja tuti így lesz, a Neresek harácsolnak majd még földeket és nem azért, hogy műveljék, hanem, hogy visszaadják a természetnek. Milyen szép gondolat! (Hányingerem lett, mint Bárdosi Sanyinak.)
Ez a neki való terep,bár olyan kecsesem mozog benne,mint elefánt a porcelánboltban. Az alapítványban szívesen osztanám az észt.Talán valamivel többet tudnék zsigerből a környezetvédelemről. Az okosságokat még dr Ubrizsi Gábor professzortól szívtuk magunkba!!
Rendben, ebben igazad van. Viszont abban nincsen igazad, hogy én itt hergelnék bárkit is. Én a tényeket írtam le és azt, hogy nem bízom abban, hogy hosszú távra jó Nap részvényt vásárolni. Elfogadom, hogy Te, a cég, az elemző vagy mások bíznak benne. Nem vádolok egyetlen fórumozót sem, hogy becsapott, mert azt írta anno, hogy érdemes venni. A vélemények eltérőek, ezt be kell látnod. Másképpen nem is működhetne a tőzsde. Aki elad annak nyilvánvalóan más a véleménye egy részvényről mint annak aki megvásárolja. Meg sem fordult a fejemben az, hogy bárkinek is itt attól lesz jó vagy rossz a hangulata, hogy én miket írok. Azt gondolom mindenki önmaga dönt, a véleményét pedig elmondhatja.
Jelen portfóliómon 3,7 milla a nyereség! (Nap csupán pár tízezres nagyságrend, próbaként vettem sávosan, de nem tudtam úgy elkapni, hogy ne lett volna olcsóbb. Nullán kiszállni belőle nem tudok. Természetellenes, hogy nem örülök és nem tömjénezem?)
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf