Húzzák a jelentés közzétételét. Azt hiszik több lesz a balek, ha késlekednek. Nem fogják fel, hogy azzal van a baj, hogy illikvid a papír. Ezért félünk tőle, mint ördög a szentelt víztől!
Hamarosan jön az első féléves jelentés, szerintem max napok kérdése. És szerintem lesz csodálkozás, meg pánikvásárlás... Persze... Ezek csak megérzések. Szigorúan csak megérzések... :) :)
Itt 1200on szerinted nem jó vétel? Eléggé védve van, szerintem nem nagyon kell félni, hogy megveszed, és beszakítja a cégvezetés, mint a tolvajpapírokban. Csipegetésre való szint lehet ez a kilövés előtt.
Igaz, Isten malmai lassan őrölnek, de azért ideje lenne már elmozdulni 1200 környékéről. Van egy kis szabad pénzem, ne már megint molt, otpt, Richtert kelljen vennem.
Mi a jobb? Lemaradni a repülőről amely magasra száll majd lezuhan, vagy felszállni rá. A nap magasra szállt, aztán a mélybe zuhant. Akik benne ültek (ülnek) gondolom nem érzik jól magukat.
Az egész tőzsdére, sőt, az egész világra igaz, hogy vagy nyersz, vagy nem. Ez nem újdonság. De nézzük csak meg, milyen eredményt mutatott fel a MOL. Elszálltak az energiaárak. Az áramé is. Nyilván mások az arányok, de itt is valami hasonlóra számítok. Lesz még itt siránkozás azok részéről, akik lemaradtak.
Nem kell itt magyarázni semmit! A Nap részvény kereskedhetetlen. Olyan, mintha sorsjegyet veszel: vagy nyersz vele, vagy nem! (Azért az tudható, hogy a többség általában vesztes!)
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf