Stabilan 1300 felett kéne maradni. Most talán jelentés előtt van rá esély. Sajnos eddíg mindíg visszacsorgott. Remélem ebben a piaci környezetben tud emelkedni, mikor, ha most nem.
A likviditásban természetesen igazad van, de ez bármikor változhat. Vedd figyelembe, hogy ez nem blue chip, az egész cég alig 2 éve létezik. Ha jönnek az eredmények és átlépünk standard-be, majd lesz ez másképp is. Igazán nagyot kaszálni az ilyeneken lehet. Türelem persze kell hozzá. De ha te valóban évtizedek óta tőzsdézel (és még sosem adtál el mínuszban...), akkor pont neked ilyen téren semmiféle problémád nem lehet. :)
Máskülönben pedig a likviditás hiánya a legnagyobb probléma szerintem. A spekik kényük, kedvük szerint mozgathatják bármely irányba és biztos vagyok benne, hogy rá fognak repülni. Én magam komolyabb összeget nem fektetnék bele. Persze aki jól elkapja a fonalat, az élete üzletét is megcsinálhatja vele.
A sinergon ragadott most csak meg, hogy említetted. Vegyes emlékeim vannak róla. Mikor bele vettem még nem volt otthoni internet, szorungtunk egy helyiségben amit bróker irodának (talán New York) hívtak. Rajtam kívül mindenki otp-t, molt, Richtert vett. Papíron adtuk le a megbízást, a bróker vitte gépre. Én sinergont meg fotexet vettem. A többiek bolondnak néztek (lehet az is vagyok), röhögtek rajtam, finoman gúnyos megjegyzéseket tettek rám. Talán 2 hét sem telt el, mindkét részvény emelkedni kezdett. A sinergont nagy haszonnal 400 Ft-on adtam el. Aztán soha nem vettem. Ami történt vele utóbb, azt sajnálom, de csak páholyból néztem.
Rólam csak annyit, hogy 2017 tavaszán 100 körül vettem full tőkével Opimust (gondolom emlékszel rá, utána mi jött), de előtte még Synergon részvénnyel is kerestem. Régi szép idők. Az átlagom 1300 körül van. (Sokat kell még tanulnod...) És kettőnk közül nem én vagyok az, aki nap mint nap 15 hozzászólásban rinyál, szóval hogy ki remeg, arról is lehetne beszélgetni. :) A jó jelentés ténykérdés. Az lesz. A standard kategóriás célt pedig a cég már régen kommunikálja.
Csupán az, hogy 2500-on is vettem és soha nem adtam még el részvényt veszteséggel, ez a szar meg itt vacilláll 1200-on. Sokat kell még tanulnod! Mennyin ragadtál be, hogy ennyire remegsz a jó jelentés miatt?
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf