A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Miért nem vagyok meglepődve....
Nekem semmi közöm a BC-hez, sosem voltam ügyfél, de empatikus embernek tartom magam és együttérzek azokkal, akiknek most veszélyben a megtakarítása.
És az igazságérzetemet kurvára bántja, hogy ilyet meg lehet csinálni mindenféle következmény nélkül....
Egyelőre nincs szó arról, hogy magánvagyonból kártalanítanák a Buda-Cash-ügy károsultjait, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik.
A személyi felelősség még nem merült föl, így egyelőre arról sincs szó, hogy az igazgatóság tagjai a magánvagyonukból kártalanítanák az ügyfeleket – mondta el Bánáti János, a Buda-Cash Brókerház egyik vezetőjét képviselő ügyvéd a Gazdasági Rádióban. link
link
Nem tervezi a rendőrség, hogy a Buda Cash Brókerház és a hozzájuk köthető pénzintézetek és egyéb vállalkozások vezetőit őrizetbe vegye.
Törölt felhasználó2015. 03. 02. 10:01
T.Széchenyi bank és Buda Cash károsultak!
Pertársaságot szervezünk,mert csak akkor van esélyünk teljes kárpótlásra.Kérem szóljanak ismerőseiknek,barátaiknak akiről tudják,hogy szintén követelésük van ezekkel a társaságokkal szemben. Jelentkezés:rachele@freemail.hu címen
Köszönöm!
INFORMATIKAI Rendszer?? KÍVÜL MARADTAK ŐK
EZEN** RENDESEN->>>>>SENKI SE ELLENSÉGE ÖNMAGÁNAK<<<
NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL Önmaguknak KERESKEDTEK!!!!
HOGY EZ MIT FEDETT LE?? Bizonyítva legyen nem kis FELADAT-
Akciók voltak bent ezt LEGJOBBAN AZT TUDJA AKI BEJÁRT AZ IRODÁBA-
hunyók:
- tulajdonosok, akik dobálták ide-oda a milliárdokat
- könyvelő, aki a fiktív ügyleteket lekönyvelte
- informatikus, aki a fiktív elszámolórendszert kidolgozta
- könyvvizsgáló, aki ekkora hiányra nem mondhatja, hogy "pont nem ezt a részt ellenőriztem átfogóan"
- beavatott brókerek (mert azt nem hiszem el, hogy a tulajok nyomkodták a gombokat és figyeltek oda folyamatosan, hogy minden rendben legyen)
Becs.szav. Nekem egyszer ideszóltak (tef.)
ne kössek mert kölcsön vették a
papírjaimat- (Megnevezem a rv. Filaxia) Na végül elálltak ettől-
-megy ez!!! akkor ne kössek mert felhasználják a részvényemet- hiszen még
én se kellenék hozzá Ezen gondolkozunk el
inkább- akár szólt akár nem!! jó indulatból szólt Ki ne kapáljam Őt-
Be ne mondjam a vezetőségnek tudtom nélkül kölcsönbe vagyok adva-
nem szoktam eltűnni. de eleve azzal indítottam, hogy egyre erősebb bennem a gyanú, hogy...
illetve hogy kérdezze meg konkrétan egy érintett a BEVA-t...
1 FUSO miatt biztos nem fognak nekiesni. ezért ül most ott a felügyeleti biztos. ha megvan a vagyon, akkor azt ő látja, és intézkedik. ha a 300 Mrd-ból 1Mrd hiányzik, akkor is kicsi az esély a borításra, kapnak egy bírságot + feljelentenek, kötelezik a rendezésre (a NAV se számoltat fel egy céget, mert adócsalást talált náluk, csak akkor, ha nem rendezik a helyzetet).
felszámolás akkor van, ha menthetetlen a szitu.
van ennél szemetebb dolog is: nekem már több megbízómat felszámolták, és pár tartozott nekem, mert nem fizette ki a számlákat. az érzés akkor hág a tetőpontra, amikor elutalod a számlában kimutatott ÁFA-t az adóhatóságnak... merthogy dolgoztál, nem fizetnek, sőt, még neked kell befizetned az ÁFA-t a NAV-nak...
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546