Kétórás:
Az elmúlt hetekben az Mtelekom egy növekvő trendvonalon mozog, amit az 50-es mozgóátlag is erősít. Az grafikonon egy aranykereszt jelent meg, mivel az 50-es mozgóátlag alulról keresztezte a 200-as mozgóátlagot. Ez egy erős vételi jelzésnek számít. Az árfolyam további emelkedés esetén eljuthat a Fibonacci-szintek által kijelölt 323 forintos és 329 forintos szintekig. Az árfolyam nehezen tudna délnek fordulni, mivel a növekvő trendvonal és a mozgóátlagok fontos támasz szinteknek számítnak. Ha mégis letörné ezeket a szinteket, akkor a 305 forintos szintig csökkenhetne.
Kétesélyes a mozgás, viszont 15Ft-nál nagyobb mozgást nem látni.
MTelekom - 60 perces chart:
Egy ékelődésre váltott ez az emelkedés. Ebből még nem mozdult ki. A 313Ft alatt törne ez, amely kisebb esést megint okozhat. Az is lehet, hogy valóban fölfele indul majd meg és akkor a 330Ft fölé fog menni.
a pf szerkesztője siet (főleg most) és nem szokta megvárni a zárószakaszt, pedig most hó végén szép tételek voltak.
Én ma eladtam. Dóri a robottal küzdött, én meg dórival, természetesen mind a két küzdelem reménytelenül eredménytelen:):)
(legfeljebb női mivoltomban megerősített):):)
Mtelekom