Napközben átlépte a távközlési vállalat árfolyama a 315 Ft-os szintet, végül nem sikerült felette zárni. Ezzel természetesen nem romlott meg a technikai kép, csupán későbbre tolódhat a kitörés. Most az a legfontosabb kérdés, hogy az esetlegesen induló negatív korrekció során melyik támasz tudja megtartani. A fülescsésze alakzat továbbra is jelen van, 315 Ft-os nyakvonallal.
dobni kellett volna....annyira hittem h most kitör elvégre nem 20.000 szintről beszélünk....ráadásul még amit zártam azt is visszavettem...ha putyin nincs tegnap kitört volna...de van...ez van...
Több mint 4,5 milliárd forintnyi (14,8 millió euró) osztalékot kaphat a Magyar Telekom, ha a május 28-i közgyűlésen a Crnogorski Telekom (76,53 százalékos részesedése van a Telekomnak) részvényesei rábólintanak a javaslatra. A kifizetés egy Magyar Telekom részvényre lebontva több mint 4 forintot jelent.
igazán köszönöm apocca...jól kalkuláltam elvileg...aztán mégse...egyetlen szerencsém h itt olyan alacsony h nagyot bukni szvsz nem lehet...jól érzékelem a dolgokat többnyire...de egy tréden belül nem tudom a vétel-eladást is jól megcsinálni mindig csak az egyik felét...ez a baj...
nem tudom, szerintem elkúrja a linket amire mutatni kellene , na mindegy csak azt nem tudtam biztosan , hogymásnál se megy vagy nálam van a hiba
MÁS:
Telekom Austria: Carlos Slim a célegyenesben
Az osztrák állam és Carlos Slim között megköttetett szindikátusi szerződés alapján (10+5 év) a kisrészvényesek 7,15 euróért cserébe válhatnak meg Telekom Austria részvényeiktől. Az árazás szempontjából ez 6,2-es EV/EBITDA rátát jelent, ami az európai telekommunikációs szektor 5,5-ös átlagához képest közel 13%-os prémiumot jelent.
Az ajánlatot persze nem kötelező elfogadni a kisrészvényeseknek, de elutasítás esetén tőkeemelésre lesz szükség, ami a részvények meredek eséséhez vezetne.
Forrás: Equilor Elemzés
Mtelekom