2009.03.31 12:24
A tegnapi S&P után ma újabb leminősítést kapott Magyarország: ezúttal a sorból már igencsak kilógó Moody's Investors Service lépett: egy fokozattal Baa1-re rontotta hazánk hosszú lejáratú deviza- és forintadósságra vonatkozó besorolását, és megtartotta az új besorolás esetében is a további leminősítést valószínűsítő negatív kilátást.
Minden évben okosak az ismerősök .. lényegében az utolsó hónap a legerősebb.. akkor árazza be gyakorlatilag az oszit...
Törölt felhasználó2009. 03. 31. 12:23
Ha a tavalyi grafikont megnézzük, akkor látható, hogy kb. ebben az időszakban kezdett el tartósan emelkedni az árfolyam egészen az osztalékfizetés napjáig, majd ott egy nap alatt visszaesett nagyjából 80 Ft-ot. Idén ez nem így várható? Egy csomó negatív vélekedést hallok az árfolyamról, több ismerősöm sem mer venni, az osztalékért sem. Ez nekem azt mondja, hogy innen az árfolyam nem fog jelentősen emelkedni, viszont ugyanúgy visszaesik majd az osztalékfizetés után.
Erről mi az itt fórumozók véleménye?
A másik dolog: ha a részvény az E-5. napon a tulajdonomban van, akkor vagyok jogosult az osztalékfizetésre az E (2009.05.07) naptól kezdve. Tehát az árfolyam az E-4. napon fog zuhanni egy nagyot?
nem a peszimizmus beszél belőlem de elég ratyi a helyzet az országban. MEg merném kockáztatni hogy nem lesz itt semmilyen osztalék vagy nem annyi amit most tudunk
Légyszíves valaki küldje el a címemre, hogy egészen pontosan mi a teendő, ahhoz hogy osztalékra legyek jogosult, meddig kell tartani stb...Nagyon köszönöm!
agostonpeter03@gmail.com
van itt olyan mint én aki fölfelé várja az árfolyamot április közepe-végétől a közelgő osztalék miatt?????,
én be vagyok állva vételre 504-re!!!
van még itt olyan aki így okoskodik???
Mtelekom