Megvárom hogy nyitnak a tengerentúliak. Most nem merek venni, bár azért nagy kockázatot még a mostani árfolyam sem rejteget magában, de jó lenne lejjebb vásárolni, az 535-536 nekem megfelelne. A forgalom még mindig siralmas...
A mai naptól érdemi változást én személy szerint már nem várok max. +-2-3Ft a mostani szinttől, bár Amerika és a hírek persze jobban is megmozgathatják. A héten nagy korrekcióra nem számítok (max. 53.), viszont emelkedésre számítok 570-ig. Persze ezt a pillanatnyi helyzetből gondolom így, ami gyorsan változhat. Azért bízom benne, hogy délután kicsit gatyába rázzák az árfolyamot, de hozzá teszem poziból beszélek (541-en vettem).
Ahogy látom, megy a zúzás, a telkót is ütögetik, bár egész jól tartja magát. Erősen gondolkozom egy második pakk vételén (tegnap volt 525-ön az első) Ki mit vár a mai/holnapi naptól? Merre lehet az alja? Vajon csatlakozik amerika a DAX-hoz, és korrekcióznak egy rendeset? Esetleg adnak holnap telkót 535-ért vagy alatt is?
Hát remélem.Nekem most el kell mennem,mert szerelik az autómat.Majd jelentkezek valamikor este felé.Sok szerencsét kívánok neked,meg hát persze magamnak is!:)
Itt sosem lehet elég okos az ember, ha pl. megindulna foghatnám a fejem, hogy miért nem vettem többet.{ Így legyen! :) }
Próbálok inkább óvatos lenni, mert már tanultam a hibáimból.
Ez a q..a könyv nem tetszik...
Mtelekom