Hát nekem már egy on-line tizedszázalékos öltség is nagy előrelépés lenne. Amúgy meg elnézést az elírásért, Worf-ra gondoltam. Mi lehet vele? Most végre lehetne egy kicsit örülni is...
Nekem azért jó a napi,mert így csak egyszer fizetek kezelési költséget,mert napon belül el is adom.Akkor kéne 2 díjat fizetni,ha nem zárnám le napon belül.
Hát buglyos25, én ma reggel kétkedve fogadtam a várakozásaid, de valamit "jól kaptál el". Sajnos én brókeren keresztül kötöttem, azaz elég drága a kötés, tehát nekem a napon belüli nem éri meg, ezen gyorsan változtatnom kell. Mondjuk ezt már jóideje mondom :-)
most a 12.20.-i lokális csúcs 535 az ellenállása, azzal viaskodik. Fölötte a következő ell.áll. szint 550-555 körül lehet.
Benne van az órás csökkenő trendvonal visszatesztje is, valahol 527-530 körüli szinteken.
Hát isten bizony, ha ma eléri az 542-t, akkor eladom az 512-es pakomat, pedig csak 650 felett terveztem, dehát jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok :)
No, én is vettem. az osztalék miatt korlátozottnak érzem a kockázatot, ha lefelé indul, még veszek egy-két csomagot. Erre a szintre osztalék idején fel kell hogy jöjjön. Az lehet, hogy később is tudtam volna ezen az áron vagy kedvezőbben venni.. Mostantól együtt "izgulhatok" a többi telkó tulajjal...
hát azért ahhoz forgalom is kéne, az meg egyelőre lófing.. talán 15.30 után ha a külföld megijedne és nekiállnának shortot zárni, bár valahogy nem "tartok" ettől.. amilyen most az ország "imázsa" befektetésileg kifelé.. de egyelőre örüljünk neki ha 520 felett megtapad...
Akkor jól kezdődik az új év.Én is rosszul éreztem magam tegnap.Láz fejfájás meg ilyenek,de már elég jól ki hevertem.Annyi,hogy tegnap egész nap csak pihentem.Remélem,hogy nem lesz semmi nagyobb gond!
ez csak véletlen ,hogy itthon vagyok mindjárt megyek be a kórházba ,a fater dec 31 dikén majdnem meghalt tegnap meg az asszonyt kelet bevinni 40 fokos lázzal és nem tudni semmit
Mtelekom