persze a világpiaci trendek még belepofázhatnak a scenariokba.. ha mondjuk január méretes eséssel kezdődik, akkor nagyot tud esni ez is esetleg.. de annyira de annyira várják már kint is a korrekciót, olyan sokan shortra spekiznek, hogy lehet juszt is emelkedés lesz...
max.. kirázásból fogják hagyni hogy lejjeb szúrjon.. vélhetőleg kiveszik a támaszt és leütik, majd hirtelen fel... de lehet már nem idén hanem jövőre.... de az is lehet innen nem megy lejjeb, akkor szerintem az egyik reggel nagyon megrántják a nyitót valahova 530 körülre és az alá már nem engedik, és onnan záratják a shortosokat....
Porszívóznak. 511-en figyel közel 300000 vevő, 516-ot meg telerakták eladóval ( valszeg ugyanazok állnak mind2 oldalon.) és közben szépen veszegetik. Nem fog ez már lejjebb menni xtem, itt van az alja.
Ha 511 alá esik, akkor nyilvánvalóan tévedtem.
Véleményem szerint a korábbi éveket most hiába vesszük figyelembe, egy teljesen más környezetbe került a papír. Éves mélypontja körül mozog a részvény. Kis kockázattal és rövid idő alatt teljesülő nagy hozammal lehet az ilyeneket shortolni. Sok speki vadássza a mélyponton lévő részvényeket,és mostanában elég ritka az ilyen papír. El tudok képzelni 500 körül egy oldalazó mozgást, amit majd megrántanak fel, hogy beüljön a hintába a közönség, és utána pince. Azért valjuk be vannak ennél jobb lehetőségek is a piacon, mint egy csökkenő csatornában mozgó részvényt longolni. Ráér majd akkor, ha határozott jeleit mutatja a fordulatnak.Én csak akkor ajánlanám vételre most, ha tele lenne a padlás vele. :)
Valószínű,hogy igazad lesz,vagy van.Úgy fog mozgolódni,hogy csak fogjuk kapdosni a fejünket.Valahogy jó lenne le kereskedni is,de ez nehéz feladat.Ma én az otp-re is vártam egy kis longot,aztán végül nem jött be így el adtam a zárásnál.-12000 körül realizáltam,de nem szeretem nyitva hagyni.Ki tudja mit hoz a holnap.nem tudom,hogy még holnap mivel fogok játszani.Majd reggel meg látom,hogy mit látok jónak,de remélem,hogy nem ma szakadt meg a nyerő sorozatom,mert azért most az utóbbi egy hétben sikerült 60 ezer körül keresni.Az nekem elég jó és napi kereskedéssel jött össze.A maiba nem kellett volna bele futni.:)
Gyorsulva fog indulni, le és fel, cikk-cakkban. Senki sem fogja érteni, legfeljebb Worf, de ő nem fogja nekünk elmagyarázni, hogy miért úgy történik... Vicces lesz, de kevesen fognak kacagni!
szvsz holnap megcsinálja az 520-522-t, de továbbra is lefelé várható.
beragadni semmiképpen sem szabad, bár innen nézve is 10% az osztalékhozam, de osztirally még kb 2,5 hónap és utánna is szoktak lenni durva stoppvadász leszúrások, amit elkapva csinosabb a hozam (időarányosan)
Mtelekom