Éves minimuma környékén nem érzem azt az egetverő kockázatot. Még ebben az ünnepi hangulatban is veszegetik 500 millió forintokért naponta. Ameddig nem esik 511 ft alá, nincs gáz.
A tuladottságából egy 20-30 pontos sávozással ki tud jönni, ami egyben konszolidálja is a trendet tovább le. Nagyon kockáztos a papír, csak gamblereknek ajánlanám megvételre.
De ha a profitline 500Ft-os és 480Ft-os vételeket javasol, abból 2 dolog következhet. 1. Nem megy le 500-ig és lila lesz a feje annak, aki lejjebb várja.2. Beszakad és 480 alatt lesz. Meglátjuk.
Ha 481-ig lenéz az árfolyam, az már nem valószínű, hogy megtartja, tehát akkor 450-ig kell essen, viszont az igazi ellenállás tulajdonképpen sokkal lejjebb van... Viccparádé persze, mint tudjuk. :)
..én 481-re tettem vételt...bár már a mostani szinten is 9.8%-os hozam 4 hónapra,ha a vágás után ide esne vissza.......nem rossz....ha ez a szint megtartja,akkor jól járt aki itt bele vett...de a kockázat nagy,mivel ha a piacok januárban elkezdenek korrekciózni,ezt nincs ami megtartaná...és az osztalék rally csak március végén indul...le fog ez még szurni 500 alá...már csak azért is,mert akik itt adják gondolom szeretnék lejebb összeszedegetni....
Dupla aljról akár fel is pattanhat. 512-ről óvatos vételbe( tőkém 20%-ával) kezdtem. Ha netán beesik a történelmi minimumára 472-ig, akkor sem esek kétségbe, mert minden további 10Ft esés után veszek.
Mtelekom