A részvényhati a prompthoz igazodik. Ugyanis nincsen valós piaca, átkötésekre használják bizonyos kamattartalom mellett. A "szelvényvágást" ezért a hati se árazza előre, az ex-dividend napon a prompt és a hati is korrigál az osztalék mértékével.
Május környékén várható osztalék,ehhez képest a júniusi hatis részvény 870 körül forog.
akkor nem lesz ez rossz papír oszi elött...
gondolom én, naívan
a blue chip-ek közül a Magyar Telekom és az OTP részvényeiben lát leginkább fantáziát, de véleménye szerint a kisebb papírok között is találhatók figyelemre érdemes vállalatok.
A Concorde fundamentális elemzésein alapuló célárai a jelenlegi árfolyamokhoz képest a Rába esetében 40%
Tessek, a nap vegere hogy megrantottak. Ezt keptelenseg lekereskedni. Raadasul ugy 10 utanig (ottani idö szerint) meg a DOW is esett, igy az utan sem mehettek. Erti ezt valaki?
Talán megfogta az alját a Rába, az eheti Figyelő vele foglalkozik, még nem olvastam el, de itt van előttem az asztalon.
K-va telekom már 2x szívat meg, először a tavalyi osztalékos időszakban, meg most. Nincs ekkora balszerencse, hogy beleveszek, erre félóra múlva elkezd szakadni. Tavaly augusztusban az ótépébe szaladtam így bele. Tiszta koldusbot lesz a vége.
Ne izgulj ettől már a rába sem jobb....februárban ha nem megy a rábácska felfelé én kiszórom.....nem tartom tovább....van itt sok más lehetőség , abban meg csak a pénzem áll!!!
Hát erre a befhiteles spekire igencsak ráfaragtam. Most szórtam ki 813-on, mielõtt elkezdett volna ketyegni a kamat. Legalább zúgna be a nap végére 800 alá, hogy ne az alján szórjam ki.
Szédületes, hogy lemegy az ár 810-re, erre valaki 818-ig megveszi a könyvet...
Mtelekom