Egont csak ritkán olvasok, sajnos nekem nem jön be ha ráhallgatok :-(
Most, hogy van a para pláne nem olvasom, gondolom megint 700 körüli (inkább 650)-es célárakat írogathat.
Ez még csak a kezdet ovatos vételek, ha beindul egy pillanat kb 1 hét alatt 880 lesz aki tudott 800 alatt venni annak gratulálok egyrészt mert nem kapkodott a vétellel és másodszor mert vett a hű de nagy válság van hangulatban.
Persze azt nem gondolom hogy minden rózsaszín a global trend lefelé áll.
Például:
"Tegnap nem jutott idő a drámai globális események mellett az egyedi hírekkel foglalkozni, ma pótolom:
"Az elemzői modellekben szerintem még mindig túl sok a múltból való extrapoláció és így túl magasak az EBITDA margin elvárások." link Ez a fenti mondat egyértelmű profit-warning (profit-figyelmeztetés).
Az osztalék az idén hiába lesz meg, a cég folyamatos defenzívában van. Az osztalék hosszabb, több éves távlatban nemhogy nem növekszik, hanem inkább annak csökkkenésével kell számolni !"
Gondolkoztam, hogy a magyarok telefonálási/internetezési szokásaira milyen kihatással lehet a jelzálogpiaci válság és nem sikerült rájönnöm.
Valakinek ötlete?
Valaki nem hallott valami pletykát, hogy miért öntik?
Szerintem itt a nagy "világ" válságban pont az osztalék papírnak kellene magát a legjobban tartania.
Mar megint ,mivel tomted ki magad bargain, tan nem ezzel a szutyokkal. Tudod , hogy utalom; emelkedesben szotyira futja, esesben meg szepen leszazalekol.
Sok sikert a hosszu tavu befektetok sorai kozt ! :-)
Köszi mindenkinek a segítséget és a cikket.....mennyire várjátok ....mert aha a cikk számszakilag igaz , akkor elméletileg 950-1000 közé kellene jutnia!!!
Vélemények????
Érdemes megtartani osztalékra vagy nem????
Légy szíves segítsetek a válaszaitokkal ...én még tanuló vagyok!!!
Szóval te is itt szurkolsz ebben JP komám? :-)
Te mint középtávú befektető speki?
Akarsz még venni, vagy már indulhatunk is egyből felfelé? :-)
Törölt felhasználó2008. 01. 24. 11:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
herceg, a to-kom az iwiwtol,ez amugy a t-kome...sztyok ez amugy is.Mindegy, nyomj egy email cimet legyszives arra a a iwiwre,mert en onnan nem kudok, de te se oda , semmit !
Mtelekom