Ha egonka felfelé várja akkor esni fog!
Tavaly szépen megvettem (második)osztalék fizetés előtt 920-970 Ft között, fel is ment 1070-ig ahol eladtam, majd megindult lefelé, ekkor olvasva egon véleményét 1200 körüli rövid célárról vettem újra, hát ez már totál sikertelen lett
Hogy megmutassa, vonalak generálják a híreket... :)
Egyébként az utóbbi napokban már egyre jobban a pozitívabb kilátások felé billent a véleménye, és ha már neki is jó, akkor nincs mese... :)
Megerősített forrásból tudom, hogy NYESZ-ra vásárolt osztalékpapírnál csak az árfolyamnyereség lesz adómentes, az osztalékra mint ahogy sacis is írta a 10 %-os adót a cég előre levonja, amit utólag sem lehet visszaigényelni. Viszont bármekkora az osztalék, nincs plusz 4% Eü.
"Köszi vettem pár drabaot nyszr számlára ez így évi 7,6% hozamot jelent 70Ft-os osztalékkal számolva és már nem jön rá a kamatadó sem ez így nem rossz szerintem
hosszú távon pedig csak emelik az osztalékot...
Remélem tudok még venni majd olcsóbban is! Ezekben a nyomorult időkben a kicsit is becsülni kell!
praad"
Ha a NYESZ-ről beszélsz, akkor vigyázz, mert én úgy tudom, hogy az osztalék adómentességére nem vonatkozik! Azért cáfoljatok, ha nem jól tudom...
Mtelekom