Köszi vettem pár drabaot nyszr számlára ez így évi 7,6% hozamot jelent 70Ft-os osztalékkal számolva és már nem jön rá a kamatadó sem ez így nem rossz szerintem hosszú távon pedig csak emelik az osztalékot...
Remélem tudok még venni majd olcsóbban is! Ezekben a nyomorult időkben a kicsit is becsülni kell!
Koszi Reiki, de rajtam mas (fog, ha fog ) segiteni.
Tudod mit szeretek az ismeroseimben, barataimban ? Azt ,hogy maskeppen vagyunk egyformak! :-)
Teszek az arfolyamokra...egy napig sem tartanak !
Mélyen beszívni a levegőt és gyomorból indítva kifújni.....utána mondani oooooooooommmmmmmmmmmmmmm!
A jobb kéz a gyomorszájadra és balkéz egyidejűleg a köldöködre...ezt így 5 percig tartani és teljesen megnyugszol.....egyébként is a pénz nem boldogít....nem tudtad????
PetRussian!
Egész ma délig /az elmúlt héten is/ optimistán tekintettél az OTP-re,most hogy eladtad miért vagy ellene? Eddig is tudtad mi a helyzet az USA bankok-nál,mégis bíztál benne. Most inkább a M.telekommal foglalkozz, főleg ebben a topic-ban!!!
éljen a holnap! vágtasson amerika, majd a Citi rekord mínusszal nyisson! :)
aztán lehet filózni, hogy mi merre! :)
"asztalaviszta!"
Törölt felhasználó2008. 01. 14. 16:55
Héten bankpapirok,atom lesz???? Telekom is 1 atom volt ma,hogy visszahúzott.
Törölt felhasználó2008. 01. 14. 16:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha mindenütt viszik le a kamatokat, akkor azt ingatlanba szokás fektetni, mert egy bizonyos kamatszintnél, nem éri meg bankban tartani! :) ...és ehhez egy 8-9%-kal kecsegtető papír... :) nem rossz felállás!
Mtelekom