A mai nap korrekció volt [ nálam, de persze én nem vagyok TA szakértő:) ]. Lényegesen (sokkal) kisebb forgalommal (ami persze még így is bőven átlag feletti, majd 2.5 szerese), mint ami tegnap volt (ott talán 6 szorosa volt). Ekkora emelkedés után nem csoda, borítékolható volt, hogy kell a pihenő. A Bollingerek is aránylag jól össze voltak szűkülve, még a mai esés ellenére is kb 30 forintra vagyunk a felsőtől (1.566 körül). A közép (1.445 körül) meg szinte nem is mozdult még, de hamarosan gyors emelkedésnek fog indulni, hogy utolérje az árfolyamot. MACD masszív vételben, RSI visszajött 81-ről 75-re. A tegnapi nap újabb távlatokat nyithatott az árfolyam megítélésében, engem meglepne, ha nem maradnánk simán 1500 felett a "korrekció" (vagy ki hogy hívja) végén. Holnap talán visszakerülhetünk a Bollingerek közé, de nagy esést én nem várnék, inkább hosszabb konszolidációt, oldalazást, ami szintén hűthet az indikátorokon. Aztán meglátjuk.
1440-1420 a final countdown:):) de szvsz osztiralliban hogy a mostani telekom 200-250 pöttyöt essen (1630-1670-től nézve) nehezen tudom elképzelni, de úgy is fogalmazhatok kicsi esélyt látok most rá
számoltam, csak nem publikáltam! :) A tetőzés még nem biztos egy nap után. Egy 150- 200 pontos sáv, az itt csak konszolidáció lenne! Eddig nem is szokott mást igénybe venni a telcsi. (1440-1400 környékét, bejelöltem erős támasznak) Itt mindenképpen beindulnak a vételek, ha addig nem. A mai nap, viszont tömés volt, ez egyértelműen látszik a mai charton! 15 perc emelkedés és lefelé egész nap...! Holnap itt akármi is lehet a Béten, majd hétfőn meglátjuk..
jól tudod, mikor nagy esések voltak, most meg nagy emelkedés, akkor megjelennek a pf aktuális és hivatásos trolljai. Ezenkívül epizódszereplők is megjelennek. Nincs jelentősége.
Egyetértek veled. 2022.10.20-án és 10.17-én vettem 280 és 281,5 ft -ért a nagy részét kutyának sem kellett! Úgy éreztem hogy fejest ugrok a nagy semmibe! De még megvan az összes!!!!
Én csak a magam nevében, tudok nyilatkozni. Én 23.10.06 -án 566-on szálltam fel, de akkor is úgy nézett ki hogy hova emelkedik ez ... https://invst.ly/197gqihttps://invst.ly/197gsi akkor sem volt egyszerű lenyomni a vétel gombot és tegnapiaknak sem volt könnyebb ... aki azt próbálja sugallni hogy a tőzsde sima-liba ... az skip.
Mtelekom