én most is azt mondom, hogy nincs itt semmi probléma! Túlhúzták hirtelen, technikai célt elérte és vissza rugózik az árfolyam! Fundának semmi köze hozzá, ilyenkor ez van! Hogy meddig korrigál vissza, azt nem tudom, csak ta alapján támasztottam meg sac.kb, ahogy tegnap jeleztem! Ha az utolsó zászlós mozgást nézzük, akkor majdnem meg is volt az első korrekciós szint, bár nem ez a fő trend és mérési pont! A fő trendünk jelenleg, 994-től 1670-ig! Ebből lehet kalkulálgatni technikai alapon... Az oszti meg jön majd..:))
-Jó napot! Ahogy vártam a profitkivét folytatódik,nem csoda ekkora emelkedés után.-Volatilitás magas. De már lassan elérjük az 1500-1660-as rally-korrekciójának a felét,eddig várnám le,ami jó beszállási pont!
16 éve olvasom a fórumot. Azóta vagyok Telekom tulaj. 736-tol vettem én is évekig, egészen 400-ig. Voltam nagy mínuszban. De mind megvan még. Ma is vettem. Ahogy olvasom sokan vagyunk, akik hasonlóan végig vettük, végig ültük, és tartjuk. Kivéve Szabit. A közkéz egyre szűkül. Én várok tovább.
1513-ról 1556-re és most meg 2029-re. Egy hónapon belül elég gyorsan változik. Igaz, hogy közben történt némi változás.Ezt még csak két hete olvashattuk: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/02/magyar-telekom-20-szazalek
"Céláremelés érkezett a Magyar Telekomra. A Concorde 1 556 forintról 2 029 forintra emelte a Magyar Telekomra vonatkozó célárfolyamát, az ajánlást felhalmozásról vételre javította." Equilor
az a "baj" sokunkkal, hogy túl sok a pénzünk, és igazából nem tudjuk elkölteni vélhetően azért, mert már mindenünk megvan, amire vágytunk. Minden az egekben van, ráadásul sorra járnak le a tuti, nagyon magas hozamú, adómentes álampapírok is. A telekom fog még visszaesni? Nyilván, ha semmi rendkívüli nem történik. És akkor mi van? Néhány évre az osztalék nagyon magas lehet (főleg akkor, ha nem a prompt árhoz, hanem a bekerülési árhoz mérjük, ami egy másik reális számolási mód. 450Ft beker. árhoz számolva a 100 +-os osztalék nagyon szép hozam). Ha minden marad így, akkor a következő néhány évben magas osztalékot és emelkedő árfolyamot várhatunk. A saját részvény vásárlása meddig tart? És mi lesz utána? Kivezetés? A teljes eredmény kifizetése? Szinte minden kimenetel a hosszabb távú tartás felé mutat. De az élet azért szép, mert soha nem úgy lesz, ahogy azt előre eltervezzük :) .
Mtelekom