Engem az zavar csak, hogy ezek furcsák, amikor ugyan azt az árat erőszakolják! Ez olyan mintha be akarnák ejteni. hogy addig nyüstölik amíg bírja. Amikor meg látszik, hogy ha hagynák, akkor felszaladna rövid idő alatt! Nem a prfit realizálással van bajom! Én is szeretem ha jön a pénz! De ez nem olyan szagú mint sima profit realizálás! Akinek az volt, persze megértem.
Egy komolyabb eladó mindig újra tölti az 1200-at. Jó sokat nyomott már el, kérdés mennyi van még neki. Eddig szépen megvették és tartja magát az árfolyam ezen a szinten
Szerintem beszakították volna, ha úgy van. Valószínű nem akarják! A világsajtóban azt írják, hogy nagy a várakozás a középeurópai tőzsdék vonatkozásába, hogy most jön a felzárkózásuk! Látszik, hogy a jobbak emelkednek! OTP, Telekom! További jelentős emelkedést áraznak!
-Jó napot! -A tegnapi felfutás után ma alacsony forgalmú -az eredményre bevásároló spekik profitkivétével indult a nap! De ezeket az eladásokat is felszívják a vevők.- Nem véletlen a Concorde célár. Megy az idő ,egyre közelebb az év vége és a tavasz.- Sekély korrekcióra számítok én 1150-1200 lehet a sáv.-
ma is, mint tegnap visszatesztelt az 1200-ig, de egyelőre úgy néz ki, aztán felette marad, azaz az 1200 egyre erősebb támasszá válik, ha így folytatja (a zárók legyenek 12xx-ek)
Hát nem esik, az jó! Én esést vártam és be is raktam egy hatalmas pakkot eladni, de ha mégis felfelé indulgat, akkor vissza is vonom. Lehet mások is így tesznek majd és akkor megindul megint fel!:)
Mtelekom