Ha nem sérülnek a várható fundamentumok, ha nem lesz válság, nem kap komoly adót a nyakába stb, és lesz jövőre 100 Ft-os osztalék (ezekre amúgy igen jó esély van), akkor nem 1000 Ft körül és nem is alatta fogja várni a szelvényvágást, hanem jóval fentebb...
Te tényleg belevettél kb 250%-os, gyakorlatilag korrekció nélküli száguldás után vélhetően a tetején, hogy most veszteséggel kiszállj? Ez nem volt túl jó ötlet. Én már az osztiból vett legutolsó csomagomon is gondolkodtam erősen 930 Ft-nál.
Úgy érzed, hogy ezt ismételgetned kell? Elsőre is megértette itt mindenki (elárulom az idejárók 90 %-a nem kezdő tőzsdés). Ha nyereséged volt rövid távon jól tetted, ennyi, számunkra ez nem jelent semmi érdekes, érdemleges információt. Egy tanácsot fogadj el tőlem (aki 15-20 éve kereskedett már minden timeframe-n, sokféle instrumentumon, itthon-külföldön), ne azzal mérd, hogy a kereskedési metódusod rövid távon hogy ment (amit itt pl már nem tudom hanyadszor beírsz), ha nem legyél 10 évet a tőzsdén és az egész 10 évedről vonjál mérleget.
Mtelekom