Bocsánat összekapkodva írtam a receptet így lehetnek írási hibák de a lényeget egy fillér nélkül is el tudjátok kezdeni tesztelni. XM -nek van magyar supportja ... És nem EU bróker így az adózás kissé önbevallás alapon megy.....
1 nyiss egy Metatrader alapú külföldi számlát. (volt sok de nekem az XM vált be) 2 Metatrader be tölts legalább 10000USD pénzt de minimum 5000USD 3 Metatrader piactér funkcióknál találsz egy halom robotot és egyéb indikátort elemzőt minden TA algo programot. 4 Indíts az éles számla mellett egy demó számlát is! Ez nagyon fontos mert, hónapokig is elterthat de lehet évekig míg meglesz a jó beállításod 5 Ingyenes legsikeresebb robot a Dark Venus! (keress rá) jól dolgozik de mégse olyan mint egy fizetős 6 Olvass a Dark Venus beállítására , na itt jön képbe, hogy nagy volatilitású eszközökön teljesít jól! 7 ha a Dark Venus beállítása sikerült és gyártja a pénzt akkor keress fizetős robotot aranyra!
És mindezt egy ingyenes béna robottal. A 20 % sokszorosa az évi kb. duplázódás, ami csak 10 év alatt kb. 1000-szerezéstjelent, vagyis 10 millióból 10 milliárdot. Kérjük azt az ingyenes robotot ! :)
Ó! Te is nagyon spekulatív és gyorsan gondolkodó vagy! (III/C rákbeteg vagyok) De ez nem volt pár éve amikor áttértem a befektetésből a kereskedésbe. De , le a kalappal elöted! (ráéreztél, hogy van valami ami engem másként inspirál mint egy vedd meg és tartsd befektetőt.) . Egyébként már meg kellett volna halnom, de élek! És kereskedem tovább és leküzdöm a bajom! Ha ismered Ingmar Bergman filmjét , akkor elmondhatom én a halállal sakkozom! . Nem véletlen nem osztogatok mínuszokat és figyelek más gondolatára. Ettől leszek én erős! (tényleg, engem már nem a pénz vezérel...., de ha túlélem akkor fontos lesz!:) ) THX!
"Míg befektető voltam örültem az évi 20% haszonnak, amióta kereskedem ez a haszonkulcs sokszorosa." --- Szerintem Neked a Wall Street-en van a helyed, mint hedge fund menedzser. Majd amikor már te leszel az új Soros vagy Warren, azért mond be kérlek egy konferencián, hogy annó te voltál Nedden a Portfóliós Mtelekom topikból és ne feledkezz meg a jó öreg régi fórumtársakról!
Mtelekom